Manikure koje ćemo raditi nositi ovog mjeseca

by | 2 Juna, 2024

Juni je mjesec ljeta i mjesec je koji izaziva najljepše uspomene na djetinjstvo. Jednostavno rečeno, to je jedno od najboljih razdoblja u godini. Takav mjesec zaslužuje savršene manikure koje odražavaju atmosferu

S tim na umu, prikupili smo idealne manikure za ovaj mjesec kako bismo prve dane i mjesece ljeta obogatili svim bojama duginog spektra. Izaberite svoj omiljeni dizajn u nastavku.

Nokti s 3D neusklađenim dizajnom u bojama slatkiša

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dayanna I. Sapiens (@isseysapiens)

Zaplovite u ljeto uz 3D neusklađenu manikuru. Ovaj upečatljivi set možete reproducirati uz pomoć gela, cirkona i spektra raznih lakova.

Nokti s hrabrim bojama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Zašto odabrati samo jednu ili dvije boje kada možete svoju manikuru u junu obogatiti s nekoliko njih? Da biste stvorili manikuru poput ove gore, počnite s baznom bojom, pustite da se osuši, a zatim nanesite na vrhove noktiju. Za sjajan završni izgled, dodajte sloj nadlaka.

Chrome francuska manikura

 

View this post on Instagram

 

A post shared by franci ♥ (@pop_polished)

Ova tirkizna chrome francuska manikura je previše ljetna da bi je se odrekli.

Italijanski spritz nokti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brittney Ellen (@brushedbyb_)

Kao što ste sigurno vidjeli na Instagramu i TikToku, ovo je godina italijanskog ljeta. Bez obzira idete li u inozemstvo ili biste željeli biti tamo, ovaj dizajn manikure inspirisana italijanskim spritzom je prekrasna ideja za nokte u junu.

Francuska manikura s šarama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

Najlakši način da klasična francuska manikura izgleda spremna za ljeto? S šarama na vrhu. Ovaj izgled možete napraviti sami uz pomoć tankog kista za nail art.

ljepotaizdravlje.ba

Instagram