mark. Oh So Tokyo makeup kolekcija

Nova Avon mark. Oh So Tokyo make-up kolekcija inspirisana je ovom japanskom metropolom

by | 14 Jula, 2021

Hi-tech mark. Oh So Tokyo kolekcijom Avon čini korak dalje u make-up inovacijama

Iskoristivši energiju i živost Tokija, Avon lansira mark. Oh So Tokyo, novu make-up kolekciju nadahnutu ovom japanskom metropolom. Sastoji se od pet visokotehnoloških proizvoda koji sadrže živopisnu ilustriranu ambalažu – stvorenu u partnerstvu s japanskom umjetnicom Kanakom Sasaki.

avon mark. Oh So Tokyo

Kolekcija takođe dodaje nove formate i tehnologije Avonovom portfoliju, zadržavajući, ali i predvodeći svjetske trendove šminkanja.

Pročitajte i Make-up ima rok trajanja pa provjerite kolekciju u neseseru

Slikarica i ilustratorica, Kanako Sasaki u svojim radovima obuhvata širok spektar bogat akvarelom i apstraktnim potezima. Kao stanovnica Tokija, inspirisana je gradskim kontrastima.

– Imala sam utisak da su boje Tokija malo jače od tradicionalnih japanskih boja. Međutim, radeći na ovoj kolekciji, otkrila sam da Tokio ima i nježnu snagu, te sam napravila apstraktnu sliku koja spaja obje karakteristike. Mark. Oh So Tokyo kolekcija je djelo koje sadrži mnoštvo elemanata u jednom, kao što su smjele crte s pokretima, nježni cvjetovi trešnje, igra bojama i dodir kozmetike –

avon mark. Oh So Tokyo

Jedan od najinovativnijih proizvoda u kolekciji, Hidratantni prajmer za lice, svilenkasta je gel podloga koja priprema kožu, te se uklapa u japansku beauty tradiciju stvaranja savršene baze za nanošenje šminke.

Pročitajte i Make-up koji ljeti treba izbjegavati

Electric sjene za oči takođe uvode novu tehnologiju. Baza je prah, ali pigmenti su magnetno nabijeni, što prahu omogućava da zadrži oblik i dimenzije. Dostupne su u očaravajuće četiri nijanse, imaju metalik finiš za hrabar grafički look, trenutni hit na ulicama Tokija.

avon mark. Oh So Tokyo

Ombre paleta za lice je inovativna 2-u-1 formula u kojoj mat rumenilo susreće blistavi highlighter. Dvije savršeno koordinisane nijanse koje u kombinaciji pružaju prirodno zdrave boje. Može se nositi visoko na obrazima ili nisko za poseban izgled poput obraza prirodnog zarumenjenih od zime. Dostupno u tri nijanse.

Pročitajte i Make-up lekcija – pronalazak bronzera

Boja za obraze i usne predstavlja 5 svestranih nijansi koje se mogu nanositi na obraze ili usne. Vodonepropusna, ljepljiva tekstura omogućava igru boja i intenziteta.

 

avon mark. Oh So Tokyo

Calligraphy tuš za oči ima fleksibilan tanak vrh koji omogućava stvaranje ultra preciznih poteza bez poteškoća, uz jednostavno nanošenje. Dostupan u crvenoj, plavoji i crnoj boji, ovo je idealan alat za dodatno igranje bojama i linijama na vašem oku.

S. Vujanović / PROMO

Avon PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.