Kozmetičarka Gigi i Bele Hadid otkriva koje su ključne stvari za ljepotu

jan 27, 2021 Njega

Vizažistica Mimi Luzon koja njeguje lica brojnih poznatih manekenki ističe da su za dobar ten zaslužne dobre ruke, formule, ali i gadgeti te njihovo sinergijsko djelovanje.

– Vjerujem u tri ‘dijamanta’, odnosno kvalitetne tretmane rukama, ciljane proizvode i gadgete kojima njegujemo lice. Kad sam počinjala karijeru, prije 30 godina, smatrala sam da su gadgeti najvažniji, no danas vjerujem u zajednički rad svih tih elemenata – istaknula je Mimi Luzon.

Ona je zaslužna za lica slavnih modela, među klijenticama su Gigi i Bella Hadid, ali i Kaia Gerber te Irina Shayk. Utjecajna kozmetičarka smatra maske ultimativnim beauty tretmanom, a pritom ističe onu sa zlatom. Smatra da je dobro koristiti sve vrste proizvoda i tretmana rukama, kojima ćemo odgoditi eventualne plastične operacije ili injekcije.

Od kućnih formula naglašava i prednost tretmana s kiselinama koje djeluju kao hemijski piling. Jedan od dobrih kućnih trikova je i hlađenje kašikom – stavite je na moment na kapke, nakon što ste je izvadili iz frižidera, kako biste smanjili otečenost.

24sata.hr

Alessandro Biascioli/Getty Images via Guliver

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.