Kozmetičarka Gigi i Bele Hadid otkriva koje su ključne stvari za ljepotu

by | 27 Januara, 2021

Vizažistica Mimi Luzon koja njeguje lica brojnih poznatih manekenki ističe da su za dobar ten zaslužne dobre ruke, formule, ali i gadgeti te njihovo sinergijsko djelovanje.

– Vjerujem u tri ‘dijamanta’, odnosno kvalitetne tretmane rukama, ciljane proizvode i gadgete kojima njegujemo lice. Kad sam počinjala karijeru, prije 30 godina, smatrala sam da su gadgeti najvažniji, no danas vjerujem u zajednički rad svih tih elemenata – istaknula je Mimi Luzon.

Ona je zaslužna za lica slavnih modela, među klijenticama su Gigi i Bella Hadid, ali i Kaia Gerber te Irina Shayk. Utjecajna kozmetičarka smatra maske ultimativnim beauty tretmanom, a pritom ističe onu sa zlatom. Smatra da je dobro koristiti sve vrste proizvoda i tretmana rukama, kojima ćemo odgoditi eventualne plastične operacije ili injekcije.

Od kućnih formula naglašava i prednost tretmana s kiselinama koje djeluju kao hemijski piling. Jedan od dobrih kućnih trikova je i hlađenje kašikom – stavite je na moment na kapke, nakon što ste je izvadili iz frižidera, kako biste smanjili otečenost.

24sata.hr

Alessandro Biascioli/Getty Images via Guliver

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.