Tip-top za 25 minuta

by | 5 Septembra, 2011
Svakom se desi da se zadesi u najgorem izdanju: neoprana kosa, iskrzali nokti i tako to. I baš tad pozvoni telefon. Saznajete da se upravo događa nešto što nikako ne želite da propustite, a svakako želite da izgledate najbolje što možete.
 
Nema se vremena ni za frizera, a kamoli za neki facelifting koji podrazumijeva dugoročnu strategiju i veliku investiciju.
Da vam prilika za važan sastanak, lud provod ili sudbinski randevu ne propadne, tu su brzopotezni preparati. 
Oni djeluju odmah, a efekat traje dok se ne vratite kući. Taman koliko vam treba!
 
Čista kosa bez vode
35 sekundi za pranje
U avionu, kamionu, i na njivi, i na šljivi – vi možete da operete kosu. Ne treba vam ni voda, ni struja, ni fen, ni hauba – samo jedan mali sprej. Promućkate, poprskate na korijen kose i počešljate se. Za 35 sekundi masna kosa postaje čista.
 
 
 
 
 
 
 
 
Lice bez mana
1 minut za ten
Ako na licu imate duboke ožiljke od akni, proširene pore ili veoma izražene bore, rješenje je filer "Instantly young". On, poput glet mase, popunjava sve neravnine na licu, a nanosi se kao i svaka druga krema. Preko ove podloge šminkajte se kao i obično.
 
 
 
 
 
 
 
 
Manikir bez tretmana
8 minuta za nokte
Instant manikir u vidu šumećeg praška "Talika" sipajte u dva decilitra vode i dobićete rastvor pun mjehurića. Umočite prste na 7–8 minuta, pa će vam kutikula biti gipka i savitljiva, a koža oko noktiju temeljno očišćena. Nokti će vam biti bjelji, ishranjeni i zaštićeni.
 
 
 
 
 
 
 
 
Veće usne bez silikona
25 sekundi za usne
Talika Smile&Kiss s jedne strane ima sjaj za povećavanje volumena usana, a sa druge gel za izbjeljivanje zuba. Efekat je vidljiv odmah, a ako usta i zube mažete redovno dvije sedmice, usne će biti veće 20 posto, a zubi svjetliji za tri nijanse.
 
 
 
 
 
 
 
 
Peglanje kože bez liftinga
15 minuta za bore
Masku "Cinderella" držite na licu 15 minuta, pa se umijte. Ona je bogata esencijalnim uljima, kompleksima vitamina i minerala iz Mrtvog mora. Koža će vam odmah biti zategnuta kao poslije faceliftinga, a efekat traje 10 sati.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.