Uz ove tri frizure izgledat ćete i do deset godina mlađe

by | 20 Juna, 2024

U očuvanju mladolikog izgleda nije važna samo dobra rutina njege kože – godine možete vratiti i pomlađujućim frizurama koje će, poput botoxa ili face liftinga, “obrisati” godine s vašeg lica

Lepršave šiške odgovarajuće dužine, postepeno ošišani pramenovi oko lica ili profinjeni bob srednje dužine, samo su neke od frizura koje mogu učiniti da izgledate kao da ste posjetili estetskog hirurga, a ne frizera.

Koje vas frizure mogu učiniti mlađima?

Važno je znati kada frizura više ne ide u prilog vašem izgledu. Istina je da ne možete uvijek nositi frizuru koju ste imali u dvadesetima. Zato vam donosimo nekoliko prijedloga pomlađujućih frizura koje vrijedi uzeti u obzir.

Bob srednje dužine

Želite li pobjeći od mita da što si stariji, to vam kosa treba biti kraća, odlučite se za srednju dužinu koja pristaje većini žena bilo koje dobi i s kojom se možete osjećate sjajno ako volite dužu kosu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hairdresser’s Boutique (@hairdresser)

Odlučite se za rez malo iznad ili tik ispod ramena jer vam ovakva frizura može pomoći vizualno izdužiti lice i vrat. S klasičnom bob frizurom možete eksperimentirati s pramenovima u različitim nijansama koji će kosi dati dodatni volumen što djeluje više mladenački.

Šiške i stepenasto šišanje uz lice

Za trenutni anti-age efekt, isprobajte meke, lepršave šiške iz 70-ih koje su ove godine ponovo u trendu. Ključno je da šiške ne budu prekratke i da su ošišane slojevito tako da lijepo uokviruju lice i ističu oči.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alessia D’Agostino (@aledainspo)

Niste li spremni za šiške, ošišajte pramenove uz lice stepenasto ili iskušajte tzv. lažne šiške da vidite kako vam pristaju.

Kratka i voluminozna frizura

Ako ste sigurni da se želite ošišati na kratko, stručnjaci predlažu bezvremensku pixie frizuru. Pristaje odlično različitim oblicima lica i odiše stilom. Esencijalno je da bude voluminozna nazad jer je to ključ mladenačkog izgleda. Ako vas zabrinjava da je vaša kosa pretanka ili rijetka za pixie, volumen se može postići postepenim šišanjem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hairdresser’s Boutique (@hairdresser)

ljepotaizdravlje.ba

Instagram