Categories Horoskop, Ljubav

12 savršenih parova: Ovako to zvijezde namjeste, a horoskop potvrđuje…

Koji znakovi horoskopa su savršen par? Šta kažu zvijeze?

U nastavku saznajte koji su to horoskopski parovi stvoreni za ljubavnu vezu.

#1 Ovan i Vodolija

Ova dva znaka vole avanturu. Ovan i Vodolija poznati su po avanturističkom duhu, a zajedno tvore izuzetno uzbudljiv odnos. Uvijek su spremni za akciju, vrlo su otvoreni. Vole isprobati nove stvari i uvijek se dobro zabavljaju u tom procesu. Ovaj par uvijek ostaje jak. Oni uvijek žele biti zajedno, čak i u vremenima kada se ostali parovi raspadaju i postaju umorni jedan od drugoga.

#2 Bik i Rak

Bik i Rak u potpunosti razumiju jedan drugog. Ova dva horoskopska znaka snažno su povezana, i na fizičkom i na emocionalnom nivou. Razumijevanje im pomaže u izgradnji iznenađujuće povezanosti, koja je sve čvršća kako odnos raste.

#3 Blizanci i Vodolija

Ovaj par veoma se razlikuje od ostalih. Oni osjećaju nevjerovatnu povezanost na mentalnom i emocionalnom nivou, zbog čega im se već u početku veze čini kao da se znaju godinama. Iako je svaki trenutak koji provedu zajedno nevjerovatan, oboje razumiju potrebu za nezavisnošću partnera koja im pomaže da njihov odnos ojača.

#4 Rak i Ribe

Ova dva vodena znaka imaju duboku kosmičku vezu. Odlično funkcionišu u svim situacijama. Ponosni su jedno na drugo zbog toga što se tako dobro poznaju i odnos im zbog toga s vremenom postaje sve jači i jači. To omogućuje njihovoj vezi da postane neuništiva. Svi se žele družiti s njima jer znaju koliko su zabavni. Ribe su one koje drže vezu, a rakovi su oni koji njeguju odnos i posvećuju mu se – zauvijek.

#5 Lav i Strijelac

Ova dva znaka imaju vrlo strastven odnos, oba uživaju u životu i ljubavi. Jedan drugom snažna su podrška i inspiracija do kraja. Staloženi su, spremni koristiti svoje vrijeme da pomognu drugim parovima i prijateljima samcima koji imaju probleme u životu. Imaju nevjerovatnu mentalnu vezu koja se ne može lako uništiti

#6 Djevica i Bik

Ova dva znaka odlično se slažu. Oboje su zemljani znakovi koji imaju tendenciju da se oblikuju zajedno. Pošteni su, iskreni i u ozbiljnim i dugoročnim odnosima ostvaruju veliku bliskost. Ovi znakovi su vrlo posvećeni jedan drugom te osjećaju da su isti u svakom pogledu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *