12 savršenih parova: Ovako to zvijezde namjeste, a horoskop potvrđuje…

by | 16 Septembra, 2020

Koji znakovi horoskopa su savršen par? Šta kažu zvijeze?

U nastavku saznajte koji su to horoskopski parovi stvoreni za ljubavnu vezu.

#1 Ovan i Vodolija

Ova dva znaka vole avanturu. Ovan i Vodolija poznati su po avanturističkom duhu, a zajedno tvore izuzetno uzbudljiv odnos. Uvijek su spremni za akciju, vrlo su otvoreni. Vole isprobati nove stvari i uvijek se dobro zabavljaju u tom procesu. Ovaj par uvijek ostaje jak. Oni uvijek žele biti zajedno, čak i u vremenima kada se ostali parovi raspadaju i postaju umorni jedan od drugoga.

#2 Bik i Rak

Bik i Rak u potpunosti razumiju jedan drugog. Ova dva horoskopska znaka snažno su povezana, i na fizičkom i na emocionalnom nivou. Razumijevanje im pomaže u izgradnji iznenađujuće povezanosti, koja je sve čvršća kako odnos raste.

#3 Blizanci i Vodolija

Ovaj par veoma se razlikuje od ostalih. Oni osjećaju nevjerovatnu povezanost na mentalnom i emocionalnom nivou, zbog čega im se već u početku veze čini kao da se znaju godinama. Iako je svaki trenutak koji provedu zajedno nevjerovatan, oboje razumiju potrebu za nezavisnošću partnera koja im pomaže da njihov odnos ojača.

#4 Rak i Ribe

Ova dva vodena znaka imaju duboku kosmičku vezu. Odlično funkcionišu u svim situacijama. Ponosni su jedno na drugo zbog toga što se tako dobro poznaju i odnos im zbog toga s vremenom postaje sve jači i jači. To omogućuje njihovoj vezi da postane neuništiva. Svi se žele družiti s njima jer znaju koliko su zabavni. Ribe su one koje drže vezu, a rakovi su oni koji njeguju odnos i posvećuju mu se – zauvijek.

#5 Lav i Strijelac

Ova dva znaka imaju vrlo strastven odnos, oba uživaju u životu i ljubavi. Jedan drugom snažna su podrška i inspiracija do kraja. Staloženi su, spremni koristiti svoje vrijeme da pomognu drugim parovima i prijateljima samcima koji imaju probleme u životu. Imaju nevjerovatnu mentalnu vezu koja se ne može lako uništiti

#6 Djevica i Bik

Ova dva znaka odlično se slažu. Oboje su zemljani znakovi koji imaju tendenciju da se oblikuju zajedno. Pošteni su, iskreni i u ozbiljnim i dugoročnim odnosima ostvaruju veliku bliskost. Ovi znakovi su vrlo posvećeni jedan drugom te osjećaju da su isti u svakom pogledu.

Nastavak na sljedećoj strani…

#7 Vaga i Blizanci

Veza između ova dva znaka zasniva se na vrlo snažnoj intelektualnoj povezanosti. Oni ne koriste samo svoja tijela za komunikaciju, njihovi umovi su sinhronizovani za viši nivo ljubavi i emocija. Oba znaka imaju visok nivo duhovnosti i inteligencije, što im um čini privlačnom i nevjerovatnom stvari u kojoj mogu neizmjerno uživati. Razumiju se na različite načine. Cijene jedno drugo, cijene sklad i mir u svojoj vezi. Takođe nude prijateljstvo i jednakost.

#8 Škorpija i Rak

Intenzitet u vezi može biti prevelik, ali ne i kada su u pitanju ova dva znaka. Vodeni znakovi imaju snažne emocije, što ova dva znaka čini još kompatibilnijima. Hrane se zajedničkom strašću, vrlo su odani partneri te su jedan drugome najveća podrška. Predanost i vrlo sličan moralni kompas čini njihov odnos intenzivnim, ali i uravnoteženim

#9 Strijelac i Ovan

Ovi znakovi sazdani su od vatre, između njih postoji velika strast, što ih čini eksplozivnim parom. Energija između njih stvara snažan odnos. Oni su divlji i entuzijastični, pa ljudi vole biti u njihovom društvu. Kad se kaže da se suprotnosti privlače – misli se na ova dva znaka. Ovo je moćni par koji može prebroditi sve životne prepreke.

#10 Jarac i Bik

Ova dva znaka međusobno se snažno privlače. Zbog toga uvijek razmišljaju i sanjare o beskrajnoj ljubavi. Veza koju dijele je nevjerovatna. Osjećaju veliko divljenje jedno prema drugom te imaju veliki nivo poštovanja u vezi. Oni su prava definicija srodnih duša.

#12 Ribe i Škorpija

Ovo je vrlo intuitivan par. Snažno su povezani na intelektualnm nivou, ali takođe žele da razumiju i u potpunosti upoznaju dušu svog partnera. Oni moraju znati svaku sitnicu o partneru. Osjećaju nevjerovatno međusobno poštovanje, strastveni su i nikada ne zaboravljaju romantiku.

Izvor: atma.hr/zadovoljna.dnevnik.hr Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.