#COUPLEGOALS: Ako ste potpune suprotnosti ima li šanse za “do kraja života”?

jan 9, 2021 Ljubav

Kako to da opstaju parovi koji nam se na prvi pogled čine potpuno čudnima?

Postoji li formula za “živjeli su sretno do kraja života” i kako se tu uklapaju “potpune suprotnosti”?

#1 On je u ranim 20-ima, vi ste u kasnim 20-ima ili ranim 30-ima

Šanse za opstanak: Slabe

Većina mladih muškaraca nije još spremna za vezu. Pa ako vi već smišljate imena za djecu i planirate stambeni kredit, on nije u tom filmu.

ALI! I dečki u 20-ima se mogu smiriti, samo im treba malo više vremena da se naviknu na monogamiju i ne smiju se osjećati kao da su natjerani u takav odnos. Ako ste spremni da se strpite dok se poslože kockice, cijenite njegov smisao za humor i energiju (posebno onu u spavaćoj sobi!) i to što se rijetko umara.

#2 On je u 30-ima ili stariji, vi ste u 20-ima

Šanse za opstanak: Odlične

Stariji muškarci obično pružaju veću stabilnost i povezanost od onih u 20-ima. Nadajmo se da je ovaj završio sa svojom “neodgovornom” fazom.

#3 Vi imate novac, on spaja kraj s krajem

Šanse za opstanak: Slabe

Muškarce i dalje odgajaju tako da vjeruju kako oni moraju zaraditi više i može se osjećati kao da nije dorastao očekivanjima.

ALI! Zamolite ga za pomoć na području za koje ima posebne vještine. Nebitno je li riječ o njegovom poznavanju političke situacije ili sposobnosti da popravi bilo koji aparat u kući. Kada mu dokažete da su i druge stvari u vezi važne, shvatiće da ga trebate i u njemu vidite jakog partnera.

#4 On ima novac, vi krpite kraj s krajem

Šanse za opstanak: Dobre

Mnogi muškarci pokazuju naklonost ženama kupujući im stvari koje inače ne bi nikada imale i vodeći ih na mjesta kamo nikada ne bi mogle otići. Takvim postupcima doslovno se jača njihova veza.

#5 On je povučen, vi ste otvoreni

Šanse za opstanak: Tako-tako

Vi se želite družiti s ljudima koje volite. Možda će u početku pratiti vaš tempo, a kad se povuče (a to će se dogoditi) bićete frustrirani.

ALI! Zadovoljite svoju potrebu za društvenim životom i redovno se nalazite s prijateljima, a njega povedite samo u veoma važnim prilikama. I kad napokon izađe s vama, ne tjerajte ga na plesni podijum, nego ga upoznajte s ljudima i istaknite pritom ono što im je zajedničko.

#6 On je otvoren, vi ste povučeni

Šanse za opstanak: Slabe

Socijalna interakcija osigurava ispunjenje očekivanja i status pa će podrazumijevati da ćete se družiti u njegovom svijetu i da nećete biti tihi, natmureni i zlovoljni.

ALI! Ako se potrudite nakon što vas pozove na neki dpgađaj, pokazaćete da vam je stalo do njega. Zamolite ga da vas pripremi. Raspitajte se o ljudima koji će tu biti, šta rade, koji su im hobiji. Pripremite se na čavrljanja o temama koje bi mogle iskrsnuti a prema podacima koje ste skupili. Predložite izlazak s njegovim prijateljima koje ste upoznali i koji vam se sviđaju.

#7 On je opušten, vi ste organizovani

Šanse za opstanak: Dobre

Iako ponekad može doći do prepirki. Njegov opušten stav je jedan od razloga zašto vam je privlačan i pomoći će vam da se i sami malo opustite.

#8 Vi ste opušteni, on je organizovan

Šanse za opstanak: Dobre

Kad žena uz sebe ima nekoga ko je organiziran, osjeća se sigurnije, a oboje ćete uživati dok mu pomažete da se malo relaksira.

cosmopolitan.hr

Andrea Piacquadio / Pexels

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.