Love Coach: Šest načina da osvježite vaš odnos s partnerom/icom…

jan 13, 2020 Ljubav

Izgradnja i održavanje odnosa je težak posao. A još je teže primijetiti kada je rad na odnosu počeo da vas zamara, kada postanete previše lijeni da nešto uradite i oba partnera upadnu u rutinu.

Kako izaći iz ove “močvare” i vratiti odnosu svježinu?

#1 Koristite video ćaskanje

Umjesto pisanja dugih poruka, usred radnog dana koristite video ćaskanje.

#2 Prljavi razgovor

Ovu taktiku možete koristiti i u video chatu i u pisanom obliku. Naravno, nije potrebno postati amater porno filmova, već dati nekoliko prijedloga za narednu noć – zašto ne?

#3 Kreirajte avanturu

Ovo ne bi trebalo da bude višednevno planinarenje u planinama. Opet se radi o seksu. Intimni život sa fantazijama i otkrićima je uvijek sjajan predlog. Seks pod tušem ili na kuhinjskom stolu takođe će uspjeti, ali još bolje – na zadnjem sjedištu automobila na napuštenoj stazi ili u tamnom uglu parka u kome nema nikoga…

#4 Igrajte se pitanja

Ako nemate dovoljno komunikacije (i razloga za to), uzmite karte i smislite temu za svaku kartu! Ko izvlači karticu – dobija pitanje. Vrlo brzo ćete uroniti u atmosferu prvih sastanaka, kada je pred vama bila samo sreća.

#5 Organizujte iznenađenje

Ne možete zvati 150 gostiju za zabavu iznenađenja, ali započnite sa malom. Kupite lijepu sitnicu, napravite doručak u subotu ujutru, a reči “volim te”, koje oboje niste dugo rekli, uvijek ostaju na mjestu broj jedan.

#6 Idite na sastanak

Sjetite se kako je sve počelo. Obucite se lijepo, idite u omiljeni restoran ili idite u večernju šetnju. U užurbanoj svakodnevici tako je lako zaboraviti romantične trenutke, ali ih je baš lako nadoknaditi!

Izvor: Ženski magazin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.