Ove riječi nekada znače više od “Volim te”

by | 24 Avgusta, 2016

Reći “Volim te” postalo je izgleda mnogo teško. Prevaliti to preko usana komplikovanije je nego položiti najteži ispit ili odraditi najznačajniji projekat za najjaču firmu u regionu. Takođe, i ove dvije riječi postale su traženije čak i od najpoznatijih svjetskih lopova. Teško je prelomiti, ali je osjećaj fantastičan i uopšte nije važno kome ih upućujete.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Otkrili smo još 5 rečenica koje mnogo više žare od Volim te. Ako makar i jednu od njih izgovarate, onda ne morate da brinete za svoju budućnost.

Poštujem te

Rečenica, koju rijetko ko izgovara, možda je i jača od volim te. Ima težinu i izaziva mnogo dublje osjećanje nego što se čini. Voljeti je izvrsno, a poštovati nekoga značajnije je, barem prema našem mišljenju. Ne morate poštovati samo partnera, možete poštovati i prijatelja i poslodavca, svejedno je. A, i kada ljubav nestane, poštovanje će ostati, što je mnogo važnije, zar ne?

Na sljedećoj strani pročitajte koje su još ključne rečenice koje će vašeg partnera oboriti s nogu…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Opraštam ti

Opraštanje je, takođe, veoma komplikovano, ali i veoma lijepo osjećanje. Oprostiti nekome za nešto što vam je učinio ili rekao ipak ima svojih čari. Iz toga se opet rađa ljubav, pa kasnije i gore spomenuta rečenica – volim te.

Štitim te

Zaštitnički stav uvijek je imao posebnu jačinu u različitim odnosima. Nije bitno da li otac štiti svoje dijete ili muškarac ženu – svejedno je divno znati da neko uvijek stoji nad tobom i pazi te. Zato, uvijek imajte tu jednu osobu koja će napraviti oklop oko vas i neće dozvoliti da vas bilo ko povrijedi i preprječi se na putu kojim ste krenuli.

Podržavam te

Nije važno čime se u životu bavite i za šta vam je podrška potrebna, ali ako imate nekoga ko će vam ovo reći kada je potrebno, ne brinite se. I ako planirate da uradite najveću glupost, a taj neko vas i u tome podrži samo da biste se vi osjećale dobro, onda je to definitivno vaša osoba od povjerenja. Čuvajte je.

Izvor: Life content

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.