Categories Stvarni život

Ispovijest domine: Muškarci se žele podčiniti kako bi se odmorili od svoje svakodnevne “mačo” predstave

Kada se spomene domino dama, većina sigurno pomisli na mazohističke scene iz filmova, ali to u stvarnosti nije tako. Naime, 21-godišnja Ree, domina iz New Orleansa, dopustila je novinaru Insidera da virtuelno prisustvuje jednom od njenih susreta s klijentom i tako pokazala kako izgleda jedan njen uobičajeni ‘radni dan’. 

Obučena u crni provokativni donji veš i s kosom svezanom u pletenice pokazala je svog roba koji je bio ‘na sve četiri’ na podu hotelske sobe, obučen samo u bokserice i crnu masku od lateksa. Tražila mu je da se predstavi, a kada je on to pogrešno napravio, lagano ga je udarala kožnim kaišem koji je držala u ruci. Domine poput Ree su obično žene koje dominiraju svojim partnerima fizički, mentalno i/ili financijski. To sve spada pod BDSM i iako mnogi takve žene zamišljaju obučene u kožu ili lateks, sa bičevima i lancima, Ree preferira psihološki aspekt dominacije.

Njen klijent definira se kao ‘mazohistički cuckold’, što znači da voli gledati partnericu u seksu s drugim ljudima dok ga ona ponižava. Uz to, voli da ga drugi ljudi gledaju dok ga neko ponižava, što je bio i razlog zbog kojega je dozvolio virtuelnog gosta u svom terminu. On je u BDSM sceni od svojih 20-ih godina i prije je on bio taj koji je dominirao, ali s 30 godina više voli biti podložan za svoju ‘sugar baby’. ‘Sugar baby’ i ‘sugar daddy’ obično je odnos između starijeg muškarca (sugar daddy) i mlađe žene (sugar baby) u zamjenu za novac, poklone i putovanja. Tokom susreta, Ree je većinom razgovarala s novinarom, dok joj je rob masirao stopala.

– Hej, otišao si previsoko – rekla mu je kada je došao do koljena pa mu je naredila da joj siše nožne prste i nastavila pričati o svom danu kao da se ništa nije dogodilo.

– Poenta svega je da se oni osjećaju potpuno bezvrijedno. Puno muškaraca, većinom heteroseksualaca, u uobičajenom životu sebe prezentiraju kao ‘alfa muškarce’ i zato što tu masku nose cijeli dan, kada dođu kod mene, žele se potpuno podčiniti kako bi se odmorili od te mačo predstave koju izvode cijeli dan – objasnila je.

 

Nakon otprilike pola sata udaranja i vrijeđanja, došao je trenutak za eksplicitniji dio susreta, a taj dio klijent nije htio dijeliti s javnosti. Ree je počela raditi kao domina u proljeće 2019. kako bi platila svoje račune za školovanje, a uz to je i internistica 20 sati sedmično. Klijenti joj obično plaćaju poklonima i novcem. Zbog korone je počela viđati manje klijenata i redovno se testira.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *