Ljubavni problemi: Partner vas ignoriše – šta da radite?

feb 4, 2021 Stvarni život

Često se dešava da kod parova koji su dugo u vezi dođe do ignorisanja. Bez objašnjenja šta se dogodilo - to češće rade muškarci.

Žene tada imaju bezbroj pitanja i “razbijaju glavu” razmišljajući šta su pogrešno uradile. 

Postoji nekoliko potencijalnih razloga, pa ako se ikada nađete u takvoj situaciji dobro razmislite o sljedećim stvarima.

#1 Osjetio je da ste vi više zainteresovani od njega

Ponekad, kada muškarci počnu da primjećuju da je žena “poludjela” za njima, gube interesovanje i ne žele da budu u takvom odnosu. Oni ne žele da vi mijenjate svoju rutinu kako biste im ugodili, a ni vi to ne treba da radite, zbog sebe.

Osim toga, ponekad muškarci ne mogu da se nose sa vašim osjećajima, posebno ako su oni intenzivni.

Neki muškarci, čim osjete da žena nije pretjerano zainteresovana, bježe od nje. Ne žele da sebe dovedu u situaciju da budu povrijeđeni ili ostavljeni, pa radije sami prekidaju. U ovakvoj situaciji možete popraviti stvari – jednostavno se malo više potrudite i pokažite više interesovanja za njega.

#2 Ne želi da se svađa, lakše mu je da ignoriše

Muškarci jako teško ulaze u sukobe i rasprave sa ženama, a stručnjaci kažu da je to zato što žele da izbjegnu ženine suze zbog kojih ih grize savjest. Ako ste ga pitale šta nije u redu i on ne želi da otkrije, pustite. Dali ste mu priliku da kaže šta ga muči, a ako to ne želi najbolje je da svako krene svojim putem.

Dok neki muškarci svoju pažnju posvete samo jednoj ženi i izlaze s njom, drugi vole da “šaraju” i budu sa nekoliko žena istovremeno kako bi “istražili sve opcije”. Kad takvi odluče da se posvete samo jednoj ženi, vrlo vjerovatno će u potpunosti prekinuti kontakt sa svim drugima.

Budući da karakter ne možete promijeniti, kada primijetite da ne izlazi samo s vama treba da mu kažete šta očekuje i od njega.

magazin.novosti.rs

Vasyl Dolmatov / Getty Images via Guliver

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.