TESTIRAJTE GA i saznajte kako se vaš odnos razvija!

nov 17, 2020 Ljubav

Pitate se da li vas voli, jer njegove tvrdnje nisu ubjedljive, a ovih šest pitanja (kažu stručnjaci za veze) pomoći će vam da dobijete jasniju sliku kako se vaš odnos razvija!

#1 Gleda li vas u oči?

Istraživanja pokazuju da se sretni parovi dugo gledaju u oči, i to onako usput, u nekim običnim situacijama, a ne samo onda kada se nalaze na romantičnoj večeri, uz svijeće. To je način da testirate svog dragog – ako ga uhvatite da vas gleda, a ne da izbjegava pogled, budite sigurni da je zaljubljen.

#2 Podržava li vas?

Ako je partner tu kada radite neke dosadne, teške ili zahtjevne stvari, kao što je selidba, čišćenje terase ili briga o kućnom ljubimcu kada niste kod kuće, budite sigurni da je vrlo zagrijan za vas.

#3 Kakav je kad ste razdvojeni?

Malo slobode je uvijek dobrodošlo u vezi, pa tako dani odvojenosti zbog obaveza ili putovanja mogu da prijaju ako je odnos zdrav. Upravo je to i test za provjeru emocija. Ako postoje, poslije razdvajanja neće moći da se sakriju i “odradiće” svoje.

#4 Pokazuje li osjećanja (javno)?

Ako vas partner drži za ruku u javnosti, poljubi pred drugima i predstavi vas poznaniku na kojeg ste naišli, znači da mu je stalo do vas, jer vas ne sakriva.

#5 Da li je ljubomoran?

Posesivnost je jedno, ali slatko, suptilno ljubomorisanje kada vas neko gleda, raspituje se o vama i iskazuje naklonost, znak je da je partneru stalo do vas i da vas ne bi prepustio nekom drugom.

#6 Razgovarate li (o svemu)?

Ako imate partnera koji vas sluša dok mu pričate o običnim i velikim stvarima, uključuje se u prepričavanje tračeva i diskutuje o važnim temama, znajte da ste kao par na dobrom putu.

magazin.novosti.rs

Pixabay

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.