2020. je godina “Svetog seksa”: 5 trendova koje ćete željeti da praktikujete sa partnerom

by | 9 Februara, 2020

Stručnjak za seksualne trendove Dominik Karetsos za 2020. rekao je da je godina “Svetog seksa” i najavio inovativnu i iznenađujuću listu. Mi vam prenosimo pet zanimljivih u nadi da ćete i ove godine biti u trendu.

#1 Sveti seks i holističke tehnologije

Kako se čini trendovi u seksu sve više okreću mentalnom i emocionalnom doživljaju i stavljaju fokus na duhovnu sferu seksa. U skladu sa ovim trendom stručnjaci savjetuju povezivanje meditacije i masturbacije i otkrivanje čari tantričkog seksa sa snažnim kontaktom očima.

Takođe, očekuje se da će oblast tehnologije proizvesti veliki broj aplikacija koje će skrenuti pažnju na emocionalne i mentalne aspekte seksualnog čina, piše menshealth.rs

#2 Jake vagine

Trend koji ne izlazi iz “mode” jesu takozvane Kegelove vežbe – bazirane na kontrahovanju i opuštanju mišića vagine. Cilj je održavanje zdravog tonusa i snage ovih mišića kako bi se preduprijedili potencijalni problemi sa karličnim dnom i pojačalo seksualno zadovoljstvo.

#3 Senzualna inteligencija

Kako prenose stručnjaci, najavljena su detaljnija istraživanja koja će se pozabaviti stimulacijom klitorisa i grlića materice kao i analnim seksom.

#4 Seksi arome

“Tačno je da će seks 2020. godine uključivati i nos”, dodao je Dominik koji spominje razne mirisne note koje će probuditi vaša čula.

#5 Seksualna terapija

Izgleda da će 2020. godina biti konačno godina kada i odlazak kod seksualnog terapeuta na razgovor postaje dio normalne i redovne mentalne higijene, piše pomenuti portal. U prvom planu je razgovor o odnosu između dvoje ljudi.

Foto: Guliver/Gettyimages

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.