Ako sanjate erotske snove, evo kako da tumačite njihovo značenje

by | 25 Avgusta, 2016

Većina nas bar sa vremena na vrijeme ima erotske snove, u kojima glavne uloge “igramo” mi sami, te naši partneri, simpatije ili poznanici. Možda se stidite ovakvih snova, ili vam bude neprijatno zbog istih, možda mislite da nisu normalni niti uobičajeni, ali zanimljivo je da svi oni sa sobom nose važne psihološke poruke. 

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Veliki broj ljudi ponekad ima čak i neprikladne seksi snove, tačnije one u kojima je drugi akter “zabranjena” osoba. To ne znači automatski da želite seks sa tom osobom, već krije preneseno značenje. Izdvojili smo najčešće erotske snove, zapravo tri takva, i otkrivamo šta oni zapravo znače, i treba li da vas zabrinu.

  1. Sanjate da ste nevjerni

Ovo ne znači da ste nezadovoljni seksualnim životom u odnosu, ili da priželjkujete aferu. Zapravo, ovo može da ukaže na to da ste na nekom drugom polju neiskreni prema partneru. Možda ste nešto slagali ili mu prećutali, ili jednostavno napravili neku sitnu “varku”. Takođe, ovakvi snove mogu da predstavljaju vašu želju za eksperimentisanjem ili promjenom u seksu. Ako sanjate da ste vi prevarena strana, najvjerovatnije se radi o tome da se osjećate nesigurno, te da se bojite raskida.

Kakve još poruke mogu da nose snovi sa seksualnom konotacijom pogledajte na sljedećoj strani… 

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

2. Sanjate seks sa osobom istog pola

Ovo ne znači da niste strejt ili imate homoseksualne želje. Ovakvi snovi najčešće ukazuju na to da morate više da volite i poštujete sebe. Ako ste bili isuviše kritični prema sebi u posljednje vrijeme, ili imate problem sa samopouzdanjem, moguće je da vaša psiha ovim putem poručuje da je vrijeme za malo samoljublja. Takođe, seks sa osobom istog pola u snovima može da predstavlja strah ili stid od neke vaše mane ili slabosti.

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

3. Sanjate seks sa bivšim 

Snovi u kojima završite u krevetu sa bivšim partnerom ne znači da ga i dalje želite, ili da ga niste preboljeli. Ne hvatajte se za telefon i nemojte ga zvati, jer ovakvi snovi imaju više veze sa vašim novim odnosom, nego sa starim. Najvjerovatnije je riječ o tome da se plašite da vaša nova veza ne krene u pravcu kao i prethodna, ili da ne proživite iskustva kakva ste imali sa nekadašnjim dečkom. Suština i najvažnija poruka ovog sna jeste da morate da nađete način da raskrstite sa prošlošću i oslobodite se tog tereta.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.