Samo jedna stvar dijeli vas od savršenog seksa – otkrivamo koja!

mar 29, 2016 Seks savjeti

Većina ljudi koristi pravilo „tiho i brzo“ kada je u pitanju seks. Mnogi su jednostavno naučeni da budu tihi i da završe sa seksom što je brže moguće – a to je najveća greška koju možemo da napravimo.

ThinkstockPhotos-488318812

Razlog za ovo možda leži u mladosti, kada je samozadovoljavanje bilo nešto što smo morali da krijemo. Međutim, istina je da pravljenje zvukova tokom seksa čini nešto magično. U slučaju da te zvuke počnemo da proizvodimo i prije nego što se stvari zahuktaju, obostrano uživanje je zagarantovano.

Kada dozvolimo zvuku da uđe u naš život, senzualno zadovoljstvo se širi cijelim tijelom. Ono se budi i pojačava naše seksualno uzbuđenje.

ThinkstockPhotos-505826846

1. Eksperimentišite sa zvucima čak i prije nego što počnete da se osjećate napaljeno. Probajte sa režanjem, predenjem ili bilo kojim drugim zvukom koji vam se čini seksi. Probajte da dozvolite zvuku da postane početak seksualnog uživanja, a ne samo njegov sporedni proizvod.

2. Pokušajte da vidite da li dodavanje orgazmičkih zvukova uzbuđuje vašeg partnera. Kladimo se da će poludjeti od sreće. Seksi zvuci mogu dodatno da ohrabre partnera. U isto vrijeme navijate za njih i uzbuđujete ih. Seksi zvuci su seksi, a kada pravimo sretne seksi zvuke tokom seksa, to partneru stavlja do znanja da uživamo u njegovom dodiru i vještini.

ThinkstockPhotos-5149092331

3. Seksi zvuci pomažu nam da izađemo iz glave i prepustimo se tjelesnom zadovoljstvu. Oni umiruju naš um i prestajemo da razmišljamo. U seksu su ključna osjećanja, a seksi zvuci nam pomažu da ostanemo u trenutku erotske povezanosti.

4. Pokušajte da vježbate sa seksi zvucima kada se samozadovoljavate. Vidite kakav je osjećaj i koliko cijelo iskustvo može biti seksi i bez partnera. Pratite kako koji zvuk povećava vaše seksualno zadovoljstvo. Nemojte se plašiti da se opustite. U pitanju je istraživanje vašeg zadovoljstva.

Izvor: Life content

Foto: Guliver/Thinkstock

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.