Sexpert: Kako da oživite svoju “zločestu stranu”

jan 12, 2021 Seks savjeti

U nastavku su neke ideje... odaberite onu koja vam se čini najprivlačnijom...

#1 Vrući tuš

Za dobre: Znate onaj voćni miris koji obožava da osjeti na vama? Zagrijte ga među dlanovima i iznenadite ga zaigranom masažom pod vrućim mlazom vode. Uživaće u vašem mirisu i dodiru.

Za zločeste: Iskoristite vrući mlaz vode i pokažite mu kako se zagrijavate za njega. Potpuno ga izludite svojim uzdasima i šapatom o tome kako mislite na njega u svojoj solo igri.

Oralno zadovoljstvo

Za dobre: Poljupcima se uputite prema jugu, pa vrhom jezika pronađite put do njegovog penisa. I prije nego ga krenete oralno zadovoljavati, osjećaće se kao da će eksplodirati od zadovoljstva.

Za zločeste: Možete ga oralno zadovoljiti, a možete to učiniti i kao prava zločesta cura. Usne namažite balzamom koji sadrži ekstrakt mente. U kombinaciji s njegovom vrućom kožom, osjetiće trnce pri svakom vašem dodiru. Malo se užitaka može mjeriti s onima čiji trnci putuju sve do njegove kičme.

Seksi krpice

Za dobre: Izaberi krpice u kojima vas najviše voli gledati (možda ona uska haljina i crvene cipele?), te mu dopustite da ih skida komad po komad. Ko zna šta će pronaći ispod? Možda neko novo seksi donje rublje, a možda i manje donjeg rublja od očekivanog?

Za zločeste: Oborite ga s nogu poluprovidnim donjim vešom, a zatim ga zavežite i ostvarite njegove najtajnije seksualne fantazije.

Ljubavni zalogaji

Za dobre: Pobrinite se da ima povez oko očiju, a zatim ga hranite slatkim zalogajima čije okuse može pogađati. Da igra bude još zabavnija, koristite svoje grudi ili stomak kao površinu za serviranje.

Za zločeste: Piće i seksualne igrice? Zašto ne. Uzmite gutljaj hladnog pjenušavog vina, a zatim jezikom pređite preko njegovih usana i bradavica. Hladan dodir će maksimalno povećati užitak na njegovoj koži.

Samo poljubac

Za dobre: Dok gledate film na dvosjedu, dajte mu do znanja da mu ne dopuštate ništa više od poljubaca. Ovaj nevini način u potpunosti će da ga izludi, baš kao i činjenica da mu je sve više od toga zabranjeno. Dopustite mu da vas pokuša uvjeriti na korak dalje i uživajte u strastima.

Za zločeste: U trenutku kad njegov jezik priđe vašim ustima, omotajte ga usnama baš kao što bi to učinili tokom oralnog seksa. Ovaj mali uvod natjeraće ga da s uzbuđenjem očekuje nastavak.

cosmopolitan.hr

Katarzyna Bialasiewicz / Getty Images via Guliver

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.