Troje ljudi opisuje kako je to imati “foot fetish”

maj 28, 2020 Seks savjeti

Ako vas je slučajno zanimalo kako je to kad obožavate stopala…

Ispovijest #1: “Shvatio sam da me zaista privlače stopala kad sam imao 10 godina. Primijetio sam to jer kad bi učiteljica došla u školu u visokim petama, nisam si mogao pomoći da joj ne buljim u stopala. Za mene to je samo još jedan dio ženskog tijela koji zaslužuje puno pažnje, to ne znači da me ne pale i ostale stvari. Osim toga cool je biti onaj frajer koji će ženu doslovno ljubiti od glave do pete.”

Ispovijest #2: “Otkad sam bio mlađi, smatrao sam da su ženske noge seksi, ali me stopala nisu posebno zanimala. Onda mi je jedan prijatelj priznao da voli gledati videe na YouTubeu u kojima žene pokazuju stopala. Bio sam znatiželjan i na kraju sam otkrio da i ja mislim da su stopala seksi. Kad bolje razmislite o tome stopala su stvarno seksi – mekana su i puna zaobljenih linija. Posebno su mi lijepa stopala Emme Stone – malo veći broj, ali vitka i izduljena. Rekao bih da je to moj tip stopala.”

Ispovijest #3: “Imala sam 20 godina kada sam otišla na svoj prvi pedikir i tada sam u salonu shvatila da me privlače stopala. Bilo mi je užasno uzbuđujuće gledati pedikerke kako masiraju i njeguju mekana muška stopala. Tada sam počela pedikirati svog dečka i lizati mu stopala. Sada nam je to normalni dio predigre prije nego što pređemo na ostale stvari, a i kad smo vani se često uhvatim kako mu gledam u stopala.”

Izvor: cosmopolitan.hr Foto: Pexels

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.