#prelistavanje: Saznajte šta vas očekuje u februarskom broju “Ljepote&Zdravlja”

jan 31, 2020 Novi broj

Februar je mjesec u kojem je izašao prvi broj bh. izdanja Ljepote&Zdravlja i jedno je sigurno – svaki do sada stvarali smo s mnogo ljubavi prema vama, drage naše čitateljice, ali i s ogromnom ljubavlju prema poslu koji radimo… S vama rastemo i učimo, iz godine u godinu, iz broja i broj… Zato smo (se) i pitali da li ljubav može da se nauči? Mislimo da može!

Nije samo ljubav tema februarskog izdanja, bavili smo se i drugim interesantnim temama… Zavirite u novi broj…

#1
Da li ljubav može da se nauči?

Koliko naš pogled na ljubav zavisi o trenutnom emotivnom statusu? Kako ljubav doživljavamo kad nemamo partnera, kako kad smo u dugoj i harmoničnoj vezi, a kako nakon bolnog prekida? I najvažnije: čemu nas uče naša iskustva u ljubavi?

#2

Ljepota i zdravlje: Šta vaš izgled govori o vašem zdravlju?

Eksperti kažu da određene transformacije u spoljašnjem izgledu mogu da ukažu na dublje promjene u organizmu. Obratite pažnju na svoju kožu, oči, desni, nokte, kosu…i stavite svoje zdravlje na brzi test.

#3
“Opuušteno i nasmijano – tako živim”

Odmjerena, lijepa, atraktivna, uspješna… Stiže sve i sve joj polazi za rukom – baš onako kako bi  mnogi od nas poželjeli. Sarah Čerkez posjeduje kombinaciju osobina koje je čine skoro pa savršenim ženskim idealom. Zavirite u njen svijet.

Piše: Ines Kunovac Foto: Aleksandar Arsenović Styling: Kosta Miljković Kreacije: Mateyaneira (@mateyaneira)

#4
Superhrana: Branč iz snova

Zimski bluz? Uz ovakav kasni doručak nema šanse! Razbudite čula i ujedno obezbijedite svom organizmu zdrav start. Naučite da pripremite: zimsku salatu od citrusa sa jogurtom i granolom, mafine s cimetom, kiš od brokolija sa kinoom, šakšuku sa leblebijama…

Recepti: Karen Rankin; Foto: Greg Dupree

#5
Modni editorijal: Comfy zima

U fokusu su udobni a fashion komadi. Boje? Nježni tonovi sa zemljanim akcentima. Ova zima može da potraje…

Foto: Mirko Tabašević: Stilistkinja: Vesna Stanković; V. D. urednice mode: Tamara Bogunović; Frizura: Đurđica Ivanović; Šminka: Željka Janković; Model: Dunja Radičević: Mjesto snimanja: Kafeterija Šećer

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.