Prelistavanje! Šta donosi avgustovski broj “Ljepote & Zdravlja”

by | 31 Jula, 2020

U avgustovskom broju “Ljepote&Zdravlja” pročitaćete…

#1

Amra Džeko: “Kad je mama sretna, svi su sretni”

S Amrom smo razgovarali o trudničkim danima, ishrani i zdravim navikama, zdravlju, ali i o svakodnevnim radostima koje je ispunjavaju i motivišu.

#2

Depilacija: Novi manifest

Već određeno vrijeme aktuelna su preispitivanja – da li se odlučiti na potpuno uklanjanje dlačica s tijela, zadržavanje prirodne maljavosti ili ostati negdje između. Eksperti analiziraju sve tri opcije!

#3

Fitness enciklopedija

Kardio ili vježbe jačanja? Pet ili 150 minuta aktivnosti? Intenzivan trening ili onaj umjerenog intenziteta? Znamo, postoji mnoštvo savjeta o tome koji su oblici fitnessa, i u kojim intervalima, najbolji za vas. Ipak, to obilje preporuka često zna da bude kontradiktorno i zbunjujuće. Zato smo zatražili pomoć stručnjaka. Pitali smo ih: kako da odaberemo trening po svojoj mjeri…

#4

Moćni ukusi ljeta

Osvježite svoj uobičajeni meni jelima inspirisanim korejskom kuhinjom. I pamtite ovo ljeto po bogatstvu aroma…

#5

Zašto sam tako natečena?

Mnogima od nas i te kako je poznat onaj neprijatni osjećaj kad nam je, posebno ujutro, lice toliko natečeno da ni hladne obloge ne pomažu. Neko je, pak, sklon oticanju ruku ili nogu. Iako ova pojava najčešće nije bolna, treba li da se zabrinemo? Šta nam ona zapravo poručuje u vezi s našim zdravljem?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.