Prelistavanje: Šta vas čeka u decembarskom broju Ljepote&Zdravlja

by | 30 Novembra, 2020

Iz pisma urednika: “…2020. je bila sve, samo ne normalna. Neizvjesnost me je naučila da razmišljam o slavlju, ali je bezbjednost na prvom mjestu! Godina na izmaku donijela mi je i neke “poklone” u vidu lekcija o brzom prilagođavanju. Zato ću uživati u easy going danima – jer ovo naučeno svemu je dalo malo više smisla…
Ništa loše nije “uklesano u kamenu!; to su samo izazovi koje treba savladati!
Pred vama je decembarski broj kojim uvijek podsjećamo na maksimu: “život je lijep!”  Želim da cijelom 2021. vlada “pandemija” dobrih stvari!
Želim vam zdravlje i lični rast, te da bilježite brojne poslovne uspjehe!
Živjeli i čuvajte se!”

#1
Aida Đapo Muharemović: Glam djevojka

Kada na početku dvadesetih svijet osvojite ljepotom, a titulu najljepše žene “branite” skoro deceniju, nije čudo da je cijela planeta vaš dom. Jedinoj bh. pin-up djevojci i modelu dive se svi, a nedavni povratak u Sarajevo bila je prilika da njene tajne saznamo iz prve ruke…

#2
Dodajte malo sjaja!

Novogodišnji praznici ove godine biće drugačiji, ali uz malo svjetlucavih efekata, raspoloženje i dalje može biti praznično. Neka vaše lice, tijelo, nokti i kosa zablistaju.
Evo i kako…

#3
Novi, zdraviji prilozi

Pečenje je neizostavni dio praznične trpeze. Ali ko kaže da, uz njega, kao prilog uvijek i jedino ide – ruska salata ili pečeni krompir? Vrijeme je da unaprijedimo stare  navike. Uz pečenje pripremite prilog bogat integralnim žitaricama, gomilom raznovrsnog povrća i aromatičnim začinima i pretvorite obrok u praznik za oči, dušu, nepce,  ali i u – izvor zdravlja za vas i vaše goste!

#4
Da, joga nas čini sretnijima!

Praktikovanje joge na poseban način utiče na biohemiju mozga. “Vježbe joge su mnogo više od fizičke aktivnosti, jer je u njima zastupljen i aspekt kontemplacije, koji izostaje dok npr. džogirate ili radite vježbe snage”, kaže dr Chris Streeter, profesorica psihijatrije i neurologije na medicinskom fakultetu u Bostonu.

#5
Kreiramo bolji svijet

Dok mnogi samo pričaju o boljem svijetu, boljoj sljedećoj godini ili pak povratku u “normalu”, ove žene djeluju i aktivno stvaraju taj bolji svijet za kojim toliko žudimo. Svaka na svoj način i na različitim poljima, one doprinose svjetlijoj budućnosti, dajući nam nadu da takva zaista postoji!

S. Vujanović

Ljepota&Zdravlje

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.