Stiglo je novo, aprilsko izdanje! Ovih 5 tema obavezno morate pročitati

by | 1 Aprila, 2020

“Ono što izaziva strah jeste nedostatak kontrole nad onim što se dešava. Neprijatelja ne vidimo, ne čujemo, nemamo blage veze ko je zaista. Znamo posljedice i prošli smo kroz paniku, kroz “biće šta će biti”, kroz “pazimo se pa neće biti ništa”, kroz cijeli spektar emocija”, piše glavna i odgovorna urednica Jelena Joksimović u svom aprilskom “pismu urednice”.

“Ipak, svi ovi uzburkani osjećaji jenjavaju, kristališu se na onaj jedan, onaj – prilagodljivi. Duhoviti smo, kao nikad rekla bih. ”

“Radite baš sada ono što volite, i ako brinete, odredite sebi i vrijeme kada nećete brinuti. Zabavite se, baš na svoj način.”

#1
Trending: Da li ste i vi #plantlady

Rubriku u kojoj predstavljamo novitete ovog meseca započinjemo pozivom da ozelenimo naše društvene mreše. Tagujte nas na svojim fotografijama biljaka sa terase, iz bašte ili iz stambenog prostora.

#2
Nabacim osmijeh i briga me

Povodom uloge u novoj predstavi “Vođa”, rađenoj po motivima filma Charlieja Chaplina Veliki diktator, s Alisom Čajić razgovarali smo o njenim glumačkim ambicijama i izazovima, ali i o životnom iskustvu koje joj je donijelo samopouzdanje u svemu što radi, a potom i uspjeh, zbog čega polako, ali sigurno postaje uzorom mlađih generacija

#3
Holistička njega kože

Kako da vaša koža bude u najboljem, najzdravijem i najblistavijem izdanju? U čemu je tajna? U otkrivanju njene prave “ličnosti”, kaže naša beauty urednica, tj. markiranju tipa kože prema novoj, holističkoj, krajnje jednostavnoj klasifikaciji te pristupu u nezi.

#4
Vodič u potpuno novi svijet žitarica

Zbog bogatog i raznovrsnog sadržaja – biljna vlakna, proteini, vitamini i minerali, žitarice su jedna od najzdravijih  amirnica na planeti. A zbog karakteristične teksture i bogatstva okusa, podjednako mogu da budu osnovni obrok i sjajan dodatak jelima.

#5
Ko su nove iscjeljiteljke?

Novi pristup zdravlju podrazumeva kombinaciju savremene medicine, nege, tehnika meditacije i relaksacije, i sve to uz vođenje računa o svesnosti tj. majndfulnesu. Upoznajte sedam žena zahvaljujući kojima je holistički pristup zdravlju sve popularniji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.