Stiglo je novo, aprilsko izdanje! Ovih 5 tema obavezno morate pročitati

apr 1, 2020 Novi broj

“Ono što izaziva strah jeste nedostatak kontrole nad onim što se dešava. Neprijatelja ne vidimo, ne čujemo, nemamo blage veze ko je zaista. Znamo posljedice i prošli smo kroz paniku, kroz “biće šta će biti”, kroz “pazimo se pa neće biti ništa”, kroz cijeli spektar emocija”, piše glavna i odgovorna urednica Jelena Joksimović u svom aprilskom “pismu urednice”.

“Ipak, svi ovi uzburkani osjećaji jenjavaju, kristališu se na onaj jedan, onaj – prilagodljivi. Duhoviti smo, kao nikad rekla bih. ”

“Radite baš sada ono što volite, i ako brinete, odredite sebi i vrijeme kada nećete brinuti. Zabavite se, baš na svoj način.”

#1
Trending: Da li ste i vi #plantlady

Rubriku u kojoj predstavljamo novitete ovog meseca započinjemo pozivom da ozelenimo naše društvene mreše. Tagujte nas na svojim fotografijama biljaka sa terase, iz bašte ili iz stambenog prostora.

#2
Nabacim osmijeh i briga me

Povodom uloge u novoj predstavi “Vođa”, rađenoj po motivima filma Charlieja Chaplina Veliki diktator, s Alisom Čajić razgovarali smo o njenim glumačkim ambicijama i izazovima, ali i o životnom iskustvu koje joj je donijelo samopouzdanje u svemu što radi, a potom i uspjeh, zbog čega polako, ali sigurno postaje uzorom mlađih generacija

#3
Holistička njega kože

Kako da vaša koža bude u najboljem, najzdravijem i najblistavijem izdanju? U čemu je tajna? U otkrivanju njene prave “ličnosti”, kaže naša beauty urednica, tj. markiranju tipa kože prema novoj, holističkoj, krajnje jednostavnoj klasifikaciji te pristupu u nezi.

#4
Vodič u potpuno novi svijet žitarica

Zbog bogatog i raznovrsnog sadržaja – biljna vlakna, proteini, vitamini i minerali, žitarice su jedna od najzdravijih  amirnica na planeti. A zbog karakteristične teksture i bogatstva okusa, podjednako mogu da budu osnovni obrok i sjajan dodatak jelima.

#5
Ko su nove iscjeljiteljke?

Novi pristup zdravlju podrazumeva kombinaciju savremene medicine, nege, tehnika meditacije i relaksacije, i sve to uz vođenje računa o svesnosti tj. majndfulnesu. Upoznajte sedam žena zahvaljujući kojima je holistički pristup zdravlju sve popularniji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.