Stiglo je novo, julsko izdanje – saznajte šta vas čeka u njemu!

by | 30 Juna, 2020

#prelistavanje: Šta donosi julski broj magazina Ljepota&Zdravlje?

Julski broj je onaj u kom vas, prije svega, podsjećamo na značaj zaštite kože od izlaganja štetnim sunčevim zracima, ali, istovremeno, i na to kako da uživate u ljetnim danima bez rizika. Evo samo nekih od tema koje će vam, nadamo se, uljepšati ovaj mjesec!

#1
Njena priča: Maya Sar – Životna filozofija u tri minute

Maya Sar je od onih javnih ličnosti koje ne viđamo često u medijima, ali kada se pojavi to uvijek bude s lijepim povodom. Tako je i ovog puta, a povod za naš susret i razgovor je njen novi singl “Hvala” koji u pozadini ima predivnu i iskrenu životnu priču koju je Maya s nama podijelila.

#2 
Top beauty inovacije

Pitali smo vodeće svjetske dermatologe, specijalizovane za oblast kozmetologije, da nas upute u najnovija otkrića koja su ih oborila s nogu. Od inovativnih tretmana i procedura do novih formulacija, evo šta se sve “krčkalo” u beauty laboratorijama u prvoj polovini godine.

#3 
Birds of pray

Nekoliko brojeva unazad, uz modu serviramo i neku drugu granu kulture. Ovaj put ptice su nas inspirisale da se podsjetimo najpopularnijih filmova u kojima su upravo ove životinje imale glavnu ulogu. Pratite nas…

#4
U potrazi za boljim vidom

Čitanje poruka na telefonu, pomaganje djeci u izradi domaćih zadataka, posmatranje zalaska sunca… To je tek djelić svega onoga što nam omogućava naše čulo vida. Razumljivo, zato je potrebno očuvati njegovu optimalnu funkciju…

#5
Odmor kod kuće

Ovoga ljeta istražujemo Bosnu i Hercegovinu! Osim LJ&Z must visit prijedloga, konsultovali smo  putopisca Roberta Dacešina da nam kaže šta je to što ne smijemo da propustimo u našoj “heart shaped land”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.