Bh. dizajner Armin Hodžić lansirao novi modni brend Elysian

by | 24 Januara, 2022

Armin Hodžić, talentovani bh. dizajner, predstavio je novi modni brend na našim prostorima pod nazivom “Elysian”.

Armin Hodžić promocija brenda Elysan

Foto: PR

U saradnji s partnerima – Sportina Grupacijom – svečano je predstavljena kolekcija kaputa od kašmira i alpake iz nadolazeće jesen/zima 2022 kolekcije.

Lansiranje novog modnog brenda Elysan

Modnom događaju prisustvovali su brojne javne ličnosti iz BiH i inostranstva: Dejana Rosuljaš, Šejla i Lejla Ramović, Aida Jahić, Iman Karović, Sara Bero, Adi Hasić, Adna Hasanić kao i Eneya Jenkins kćerka Sanele Diane Jenkins.

Armin Hodžić promocija brenda Elysan

Foto: PROMO

“Biti dizajner u BiH prilično je izazovno”, priznaje Armin objašnjavajući kako u BiH “morate sami sebi graditi platformu za opstanak”.

Armin Hodžić promocija brenda Elysan

Foto: Promo

Kolekcija proljeće/ljeto stiže u aprilu

“Imao sam tu priliku da je moj rad kao modnog influensera prepoznat na društvenoj mreži Instagram, te sam odlučio da iskoristim medijski prostor koji mi se pružio da pokažem da i u BiH postoje mladi ljudi koji mogu pomjerati granice. Nisam očekivao ovakve reakcije, jer je naše društvo jako konzervativno i mladi bježe od stvari koje vole da rade jer se plaše osuđivanja. Presretan sam”, rekao je Armin, te nam otkrio da se već uveliko sprema nova kolekcija za proljeće/ljeto 2022, koja bi trebalo da bude prezentovana u aprilu.

Armin Hodžić promocija brenda Elysan

Foto: Promo

Kolekcija kaputa će biti u prodaji od avgusta u XYZ prodavnicama, kao i na oficijalnom web-shopu Elysiana, a do tad željno iščekujemo april i prvu Elysian proljeće/ljeto 2022 kolekciju.

Fotografije kolekcije kaputa pogledajte u galeriji…

ljepotaizdravlje.ba

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.