Categories Modni izazov

Marant-manija se nastavlja

Već duže vrijeme niti jedan modni detalj nije stekao toliku vojsku vjernih obožavatelja (ali i mrzitelja), kao što se to dogodilo patikama na petu s potpisom Isabel Marant.

Nakon nekoliko sezona slijepog štovanja ovog vrućeg asesoara, francuska dizajnerka odlučila je fokus skloniti s funkcionalne na nešto glamurozniju obuću, međutim sakrivena potpetica ostala je tu!

Novost s nedavno održane revije su ove glam-rock čizmice do članaka, koje će zahvaljujući triku s petom svakoj ženi dati na visini, ali i udobnosti. S obzirom na kultni status koji su u kratkom vremenu stekle njene patike, novom modelu Isabel Marant mnogi predviđaju zvjezdanu popularnost, a oko na njega dosad su već bacile brojne modne urednice i svjetski poznate blogerke.

Čizme na punu petu dolaze u dvije klasične boje, crnoj i bijeloj, te ih krasi pravo bogatstvo tekstura, s mnogo brušene i sjajne kože, životinjske dlake i krzna. Budući da je Marant čizmica tek sišla s modne piste, u skorijoj budućnosti nam preostaje da vidimo koje ime i cijenu će ponijeti ova nova “it” cipela.


Izvor i foto: fashion.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *