Iris Apfel x H&M: Saradnja povodom 100. rođendana modne ikone!

by | 14 Septembra, 2021
Iris Apfel x HM 1

Iris Apfel x H&M kolekcija odaje počast jedinstvenom stilu ove modne ikone i biće u prodaji početkom 2022! U nastavku donosimo detalje saradnje koji će vas sigurno zanimati ukoliko ste fan razigranog stila voljene modne muze.

Kao najavu saradnje sa modnom ikonom, inspirativnom Iris Apfel, H&M je organizovao i proslavio njen 100. rođendan u četvrtak uveče u Njujorku, tokom Sedmice mode.

Iris Apfel x HM 1

Iris je samostalna poslovna žena, dizajnerica enterijera, modna dizajnerica i ikona stila. Poznata je po svom upečatljivom načinu oblačenja, snažnoj individualnosti, hrabrim modnim izborima i kreativnim dizajnerskim rješenjima. Ona je otjelotvorenje ideje da stil i inspiracija mogu da dođu odakle god i od koga god, bez obzira na cijenu.

H&M je želio da radi sa Iris zbog njenog ekscentričnog stila i uticaja na modnu zajednicu. Već 100 godina Iris inspiriše ljude da budu kreativni, da slave i prihvate svoj stil, i nastavlja da bude pionir u modnoj industriji. Njena koloritna odjeća i odvažni modni dodaci već su decenijama predmet fascinacije.

Pročitajte i… Modni savjeti za svaki tip građe

Ključni komadi u kolekciji Iris Apfel x H&M su raznobojni, poput cvjetnih odela, haljina sa karnerima i printovima. Sve je napravljeno od mješavine tekstura, sa interesantnim krojevima i dezenima. Naravno, uz garderobu idu i specijalno dizajnirani nakit i modni dodaci.

Svi materijali korišteni u kolekciji napravljeni su od recikliranih materijala ili od materijala nastalih iz održivih izvora, a svaki odjevni predmet i modni dodatak napravljen je imajući u vidu cirkularnost.

H&M je sjajan i apsolutni je pionir u svom polju, a to volim! Volim i kad kreiram nešto što je po povoljnoj cijeni, što je H&M već savladao”, rekla je Iris.

Iris Apfel x HM 1

„Iris oličava nešto što zovemo lični stil – stil koji je i lijep i kitnjast i eklektičan i uvijek aktuelan. Ona pokazuje šta je moda – sredstvo da se izrazite, ko ste ili želite da budete i da se istovremeno zabavite. Ona je prava inspiracija”, iskomentarisala je An-Sofi Johanson, kreativna savjetnica za žensku odjeću u H&M-u.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iris Apfel (@iris.apfel)

Tekst originalno objavljen na www.lepotaizdravlje.rs

ljepotaizdravlje.ba

PR / H&M

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.