Kaftan studio: Novi modeli najpopularnijih jakni!

by | 22 Septembra, 2020

Fantastični uspjeh koji je postigao Kaftan studio sa dizajnom IT jakni potvrdio se u nekoliko navrata, IT model je odavno postao njihov statement komad omiljen kod modnih znalaca i svjetski poznatih stilista

IT jakne Kaftan studija nosile su globalno poznate zvijezde kao što su legendarna Chaka Khan, Jordyn Woods, glumice Natalie Martinez, Brenda Song, Marina Ruy Barbosa, kao i supruga oskarovca Mahershala Ali-a producentica i glumica Amatus Sami Karim, na editorijalima i snimanjima za magazine Variety, Lofficel, Harper’s Bazaar, Mod, Elle i mnogim drugima.

Od svog osnivanja Kaftan studio naš omiljeni bh. brend “fur free” modni studio, a njihove IT jakne su postale svojevrsna zamjena za krzno.

Kaftan studio predstvlja osvježnje i u svoju stalnu postavku IT jakni sada dodaje i dva nova modela s pepito i leopard uzorkom.

S obzirom da se materijal izrađuje ručno već postoji lista čekanja za IT jaknice koje su fuzija couture i ready to wear a čije bogatsvo posebno dolazi do izražaja prilikom kretanja. Još jednom se potvrđuje da su Kaftan studio IT jakne pravi modni HIT!

Photo: Edvin Kalić // Art Direction: Kaftan studio // Model: Iman Cukojević // Styling: Lejla Graho // MakeUp: Maja K. Talović // Hair: Meliha H. Višća

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.