Predivna Helena Vuković u kreacijama sa potpisom brenda JANARTA

by | 22 Augusta, 2022

Glumica Helena Vuković bila je potpuno osvježenje i iznenađenje kada je riječ o stilskom i dizajnerskom smislu na ovogodišnjem otvaranju i zatvaranju 28. Sarajevo Film Festivala.

Zablistala je poput prave filmske dive u kreacijama brenda JANARTA sa potpisom dizajnerice Janje Stijepić koja već dugi niz godina djeluje na području modne scene i kostimografije.

Na ceremoniji otvaranja Helena je bila potuno iznenađenje i osvježenje u žutoj jednostavnoj, elegantnoj i decentnoj haljini, sa istaknutim korzetom i dizajniranim cvjetnim uzorkom koji je padao preko jednog ramena, na scenu je donjela glamur kakav Sarajevo Film festival i zaslužuje. Zadnju noć na zatvaranju 2v8. Sarajevo Film festivala Helena je izabrala kreaciju također sa potpisom brenda JANARTA i sve prisutne oduševila svojom odjevnom kombinacijom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli J A N A R T A (@janarta_atelier)

Kreacija je bila iz dva dijela, jednostavne i decentne silene suknje A kroja koje je lagano padala i pratila liniju tijela i svečanog, bogato ukrašenog topa sa visokom kragnom. U pitanju je dizajnerski rad u koji je utkano preko 120 sati ručnog rada. Kao što bi rekla ikona stila i dobrog dizajna slavna Coco Chanel – „Simplicity is the keynote of all true elegance.“ To su uistini i dokazale Helenine kombinacije i kreacije na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu i crvenom tepihu na kojem se pojavila kao apsolutna vladarica dobrog stila, elegancije i profinjenih kreacija izvrsnog dizajna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli J A N A R T A (@janarta_atelier)

Brand JANARTA djeluje kao samostalni kreativni studio pod čijim okriljem je nedavno i otvoren Showroom u centru Sarajeva, u kojem se vrlo posvećeno dizajnira i izrađuje custom made dizajnerska i scenska odjeća.

ljepotaizdravlje.ba

Instagram