Categories Trendovi & savjeti

Comeback: Velika kragna vraća se u modu!

Ove jeseni još jedan comeback ! U pitanju je XXL kragna i već je prepun Instagram!

Takozvana Petar Pan kragna je sve vrijeme strpljivo “čekala” i sada se vratila na velika vrata, čini se, jača nego ikad.

Ona ove sezone dolazi u nekoliko oblika, ali su svi jednako ženstveni. Bilo da su ukrašeni vezom, od popelina ili muslina, uparuju se s prslucima, bluzama čak i kožnim haljinama i uvijek daju onaj retro vibe kojem baš ne možete odrediti mjesto, ali se želite uključiti u igru.

Ovo je lakše nego što možete zamisliti jer originalne verzije Petar Pan kragni zapravo dolaze same za sebe, odnosno nisu zašivene pa ih možete pomjerati s jedne na drugu kombinaciju kako vam se prohtje.

View this post on Instagram

Annonce* A beautiful view

A post shared by simone noa hedal (@simonenoa) on

Neki od najfotografisanijih komada sezone, poput Miu Miu bluze, sigurno će inspirisati brojne varijacije na temu koje ćete pronaći po high street buticima, ali za komad koji oko sebe nosi ovako jaku vintage auru šteta je da ga ne nabavite u nekom originalnom obliku (a uz savjete insidera koje smo za vas skupili ovo je lakše nego ikad).

View this post on Instagram

End of summer ?

A post shared by FUNDA CHRISTOPHERSEN (@fundachristophersen) on

Prikačite je na svoju omiljenu ljetnu haljinu i tako je odvedite u jesen, stavite je na bluzu i uparite s hlačama visokog struka, izbacite preko pletenog prsluka bez rukava ili kardigana s velikim dugmadima… Mogućnosti su neograničene!

View this post on Instagram

Paris in LA

A post shared by Megan Adelaide Vega (@meganadelaide) on

View this post on Instagram

Good morning world ? #MiuMe @miumiu

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_) on

Izvor: buro247.hr Foto: Instagram

 

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *