Kako odabrati savršen model farmerki – tri pravila s kojima nema greške

by | 9 Februara, 2021

Kupovina farmerki mnogima zadaje glavobolju, ali ako znate ova tri osnovna pravila onda tu sigurno nema greške. Kada sljedeći put krenete po nove farmerke naučite ovih nekoliko trikova i sigurno ćete izaći zadovoljni: 

Struk

Ovo je najvažnije područje na koje treba obratiti pažnju. Važno je da gledate da vam se pojas farmerki ne urezuje u struku. Biće vam prije svega neudobno, a onda će i izgledati loše.

Takođe je važno da vam ne stoje prenisko na struku, zbog udobnosti i boljeg izgleda birajte one sa visokim strukom. Pojas treba da bude na toj visini da vam kaiš ne treba, a uvijek ga možete dodati kao aksesoar.

Zadnjica i butine

Dobro odabrane farmerke mogu da naprave ono što želite. U butinama ne smiju biti preuske kako biste mogli nesmetano da se krećete.  Birajte one u kojima je podjednako udobno i sjediti i stajati. Treba da se kreću zajedno sa vama.  Šavove sa unutrašnje i spoljne strane nogavica dobro pogledajte. Ne treba da se uvijaju jer će to značiti da su preuske.

Dužina

Sada postoje razni stilovi. Preduge nogavice ponovo su moderne, a tu su i kraće. Gledajte šta je vama udobno i u čemu se osjećate lijepo. Tu je izbor na vama i sigurno ne možete pogriješiti.

magazin.novosti.rs

izzetugutmen/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.