Ova 3 modela cipela Francuskinje nose uz pantalone i suknje

by | 19 Juna, 2024

Redovno inspiraciju za modne kombinacije tražimo kod Francuskinja zbog njihovog bezvremenskog pristupa stilu. Postoji nekoliko specifičnih ljetnih stilova obuće koje žene u Parizu preferiraju u odnosu na druge, a spadaju u kategoriju elegantno

Također, čini se da, kada je u pitanju obuća, najčešće ih kombinuju s pantalonama i suknjama – dva osnovna komada koji često upotpunjuju najcool outfite. Ovdje ćete otkriti tri elegantna ljetna stila obuće koje Francuskinje trenutno najviše favorizuju. Također je važno napomenuti da specifične siluete suknji i pantalona koje Parižanke nose obuhvataju sve, od opuštenih pantalona do dugih svilenih suknji.

#1 Slingback cipele

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie (@leasy_inparis)

Slingback cipele ključne su cipele za podizanje odjevnih kombinacija. Ova kombinacija sa slingback cipelama i trenutno popularnom suknjom ravnog kroja je jednako chic koliko to može biti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

#2 Court cipele

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adenorah 🦂 (@annelauremais)

Kao jedan od najelegantnijih trendova cipela za proljeće i ljeto 2024., court cipele (često s bademastim vrhom) brzo postaju ključni komad. Ovaj par izgleda vrlo elegantno uz cool suknju s leopard uzorkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aude-Julie ALINGUE (@aude_julie)

#3 Baletanke

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Léna Farouil (@lenafarl)

Baletanke i dalje ostaju popularan izbor obuće za Parižanke zbog njihove jednostavne siluete koju je lako stilizirati.

ljepotaizdravlje.ba

Instagram