Upoznajte Sharadu: Dizajnerski kaiševi koji osvajaju sve trendseterice

mar 23, 2021 Trendovi & savjeti

"Sharada" dizajnerski kaiševi sigurno su detalj koji će svi primijetiti i sigurni smo, rado nositi...

Ako želite imati personalizovani komad koji će upotpuniti vaš outfit, te stil učiniti prepoznatljivim i zabavnim onda Sharada dizajnerski kaiš sigurno će odgovoriti tom izazovu. Naime, Sharada su dizajnerski kaiševi nastali u modnom studiju bh. dizajnerice Amne Kunovac-Zekić koja je prepoznatljiva po kreacijama koje donose zabavnu igru materijala, naglašenih silueta i neočekivanih, ručno izrađenih detalja.

“SHARADA” je nastala u vrijeme prestanka redovnog poslovanja zbog širenja korone u Sarajevu, kao potreba dizajnerice da stvara nešto novo i tako
pobjegne od sivila svakodnevnice. Počela je da stvara od onoga čime je bila okružena, ostacima lijepih materijala, svile, čipke, kože, krzna, trakica, kopči i nastalo je nešto što se dopalo i drugim ženama i tako pretvorilo u novi brend koji sada svoj put do kupaca nalazi preko društvenih mreža.

Brend Sharada nudi modne dodatke – kaiševe za tašne, ali uskoro i odjeću, koji mogu svaku odjevnu kombinaciju učiniti drugačijom, neobičnom. Brend promoviše upečatljiv i unikatan dizajn i vedar i zaigran pristup odijevanju i životu uopšte, što je podcrtano i samim imenom Sharada. Cijene su
pristupačne i to je sigurno veliki plus za žene koje vole dizajnerske komade ali ih cijena često odbija.

 

Sharada kaiševi su, također, dobar poklon za djevojku, majku, prijateljicu, jer mi žene uvijek imamo tašne koje su nam dosadile ili su bezlične ili previše korištene a ovi unikatni kaiševi će ih sigurno oživiti i učiniti opet najdražim.

Amna je svoju “Sharadu” predstavila kroz zanimljiv lookbook koji pažnju privlači kolorističnim detaljima i razigranim kretnjama glumice Nadine Mičić koja se odlično snašla u ulozi modela. Sve detalje i trenutke uhvatila je Tatjana Dedić, dok je Gordana Gasha Miladinović osmislila divne kombinacije koje daju poseban akcenat cijeloj ovoj modnoj priči.

 

Pripremila: I. Kunovac

PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.