Bez daha: Chanel SS 2021 Haute Couture modeli koje želimo!

feb 8, 2021 Modne vijesti

“Volim velika porodična okupljanja, kad se skupe sve generacije. Ta toplina… To je emocija koju sam htjela prenijeti danas”, rekla je kreativna direktorica Chanela, Virginie Viard za nedavno prikazanu kolekciju!

Sad kada se prašina slegla (ili ipak nije), možemo da rezimiramo šta smo sve vidjeli, šta je na wish listama ljubiteljica mode širom svijeta i koji komadi su nam se najviše dopali…

I baš kao da su izašle s neke porodične fotografije vjenčanja iz 1920. godine, modeli su nosili čipke, duge haljine, štras, bisere, motive leptira, upečatljive kragne i manžete. Zato je i nizozemski fotograf, Anton Corbin fotografisao ovu haute couture kolekciju u stilu porodičnih portreta.

Foto: Chanel /Anton Corbin
Foto: Chanel /Anton Corbin
Foto: Chanel /Anton Corbin
Foto: Chanel /Anton Corbin
Foto: Chanel /Anton Corbin
Foto: Chanel /Anton Corbin

Ideja plesa, slobode i ljetnih večernjih druženja takođe je ukomponirana kolekciju, a  karakterišu je komadi od krepa, mekane roze boje u kombinaciji s bolerom i dvobojne Mary-Jane cipele s dvostrukim trakama u stilu onih koje nose plesači tanga. Duga otvorena suknja od čipke koja se nosi nad haljinom još je jedan upečatljvi moment kolekcije, a sve to ima zajednički nazivnik u misiji lace Virginie Viard: “Uvijek razmišljam o tome što bi žene voljele imati danas u svojoj garderobi, a da im više nije dostupno”.

A ovako je to izgledalo na pisti…

 

 

grazia.hr

Chanel /Anton Corbin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.