Converse Twisted Resort – “Starke” u koje ćete se zaljubiti!

by | 14 Jula, 2020

Patike Converse Run Star Hike koje je JW Anderson prvi put predstavio na pisti, pokazale su se kao jedan od najuspješnijih modela za brend – zbog čega su postale protagonista najnovije kolekcije Twisted Resort.

Povodom lansiranja ove kolekcije Run Star Hike i Chuck 70, obojene su estetikom američke pustinje, sastavljene od vanzemaljskih susreta i muzičkih festivala. Izvođač Stefano Colferai kreirao je kampanju koja razigrano slavi svijet sa vanzemaljcima i letećim tanjirima među kaktusima i stenama.

Za novu verziju Run Star Hike-a kombinovano je platno modela Chuck 70 i remiksovano sa novim Converse Run Star đonom. Snažni EVA đon završen gumenom oblogom, u stvari stvara trodijelnu patiku (gornji dio, srednja platforma i đon) koji svakom komadu pruža neophodnu udobnost.

Dvije verzije Chuck 70-a izgrađene su na osnovu originalnog dizajna 1970-ih i ukrašene pustinjskim motivima. Pored toga, za kompletan dizajn, logo brenda u jarkim bojama vidljiv je na jeziku svake siluete.

Kolekcija Converse Twisted Resort dostupna je od 9. jula, a cijene se kreću od 95 do 120 evra na Converse.com i kod odabranih prodavaca.

Izvor: harpersbazaar.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.