Fantastičan jubilej – Kolekcijom “To ti je Boudoir” kreativni tandem slavi 20 godina!

by | 18 Oktobra, 2021
fantastičan jubilej to ti je boudoir

Kolekcijom “To ti je Boudoir” kreativni tandem, dizajnerice Martine Čičko Karapetrić i Morana Tomašević slave fantastičan jubilej – 20 godina brenda!

To ti je Boudoir

Foto: Matković x Vild

Dvije decenije neprikosnovenog talenta modnog studija Boudoir dolazi u obliku nove briljantne modne priče.

Fantastičan jubilej

“Trebaš imati stila. Pomaže ti da ustaneš ujutro. Stil je način života. Bez njega, naprosto si niko”, svojevremeno je drčno govorila legendarna modna urednica Diana Vreeland, pokušavajući opisati koliko je važno u životu imati određeni stil, jedinstvenost koja vas izdvaja u masi istih.

To ti je Boudoir

Foto: Matković x Vild

Upravo taj stil, tu ljubav prema lijepim stvarima, prema ljepoti koja inspiriče i čini nas boljim ljudima, posjeduju i sestre Boudoir, Morana i Martina, koje ove godine slave nevjerovatnih dvadeset godina njihovog brenda Boudoir.

Ljepota koja transformiše

Njihov dizajnerski potpis nevjerovatno je prepoznatljiv, pamtljiv i drugačiji, riječ je o brendu u čijem se fokusu nalazi dirljiva čežnja prema veoma romantičnim, maštovitim i uvijek superženstvenim kreacijama, koje obožavateljkama njihovog dizajna, daju onaj potrebni “x faktor”. Boudoir je zaista posebnost domaće i regionalne modne scene, modni brend koji uvijek nudi ljepotu koja transformiše njihove klijentice.

To ti je Boudoir

Foto: Matković x Vild

Upravo o tome govori i njihova aktuelna kolekcija, uhvaćena u objektivu Franje Matkovića i Senje Vild. Naziva “To ti je Boudoir”, sumira novi iskorak za kreativke i kreatorice koje se, uprkos epidemiji i navali minimalističkih trendova, ne odriču raskoši i njima svojstvene dekadencije prilikom dizajniranja. Štaviše, slave je neodoljivim miksom volana, volumena, uzoraka i detalja, kojima redefinišu glamur i što ono predstavlja za žene današnjice.

Slavljenička kolekcija osvaja na prvi pogled

Haljine snažnih XXL volumena, delikatna čipka kao glasnik vječne ženstvenosti, print sanjivih oblaka, elegantne, chic i tako zaigrane tačkice – svi ovi elementi pronašli su mjesto u slavljeničkoj kolekciji kojom osvajaju na prvi pogled.

To ti je Boudoir

Foto: Matković x Vild

Serijom upečatljivih kreacija Martina i Morana tako su oduvale dvadeset svjećica na Boudoir torti i pokazale da njihov talenat i dalje odlazi u nove visine, za novu deceniju vrhunskog stila koji se najlakše opisuje rečenicom “To ti je Boudoir” baš zato jer je nepogrešivo prepoznatljiv i jedinstven.

#Boudoir20
#BoudoirNewEra
#BoudoirParty

Ostale modele iz kolekcije pogledajte u galeriji ispod: 

Make up: Tena Bašić Kosa: Katica Topčić / Fabula de Forma Model: Klara, Midikenn

ljepotaizdravlje.ba

Matković x Vild

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.