Categories Novosti

Ljubica Rajković proglašena za najljepšu ženu u Evropi

Najprestižniji izbor ljepote na starom kontinentu održan je u austrijskoj prijestolnici. U prepunoj sali glamoruznog Studija 44 pred mnogobrojnom publikom, titulu najljepše ponijela je Ljubica Rajković iz Srbije i zvanično postala Miss Evrope 2020.

Na izbor za Miss Evrope 2020 prijavio se veliki broj djevojaka iz raznih krajeva Evrope. Prva pratilja postala je Ilona Vasko iz Ukrajine, druga pratilja je Mikaela Nikolaou sa Kipra, dok je lentu treće pratilje dobila Anja Bijelić iz Hrvatske.

Ljubici je ova kruna vrhunac karijere i samo je upotpunila njenu kolekciju titula koje je do sada ponijela na mnogobrojnim izborima ljepote širom svijeta. Do sada u svojoj karijeri ova mlada ljepotica ponijela je titule za Miss Balkana, Miss Earth Srbije i Top Model Evrope.

Ova lijepa Novosađanka, rodom iz Sente, na izboru za Miss Svijeta na Filipinima predstavljala je svoju divnu zemlju i donijela joj srebrnu medalju. Ljubica je i vrlo uspješan student i trenutno završava studije Srpskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Njena ljubav prema jezicima traje od malena i ona tečno govori četiri strana jezika.

Ova djevojka ostavlja bez daha svojom ljepotom a za njenu savršenu figuru zaslužni su fitness i ples koji obožava i aktivni je instruktor Zumbe.

Fotograf: Mladen Nađ

Ljubica se prilikom krunisanja za Miss Evrope publici predstavila u prelijepoj haljini Sherri Hill. Svjesna je da je pred njom ogroman posao i već je počela sa edukacijom za profesionalnog šminkera u školi Elite Make-up vlasnice Nataše Brasanac, koja je i oficijelna šminkerica izbora za Miss Evrope. Za njen blistavi osmijeh zaslužan je Centar za estetsku stomatologiju Simić Dent, a postala je i zaštitno lice Klinike za estetsku, antiaging i regenerativnu medicinu – Dr Sauvage, kao i zaštitno lice Zlatare Kuprešak. Kako se situacija sa koronavirusom polako smiruje, zanosna misica moći će da realizuje svoje planove.

Fotograf: Mladen Nađ

Krajem maja ima slikanje za naslovnicu i modni editorijal za jedan svjetski modni magazin, a ima dogovoreno i slikanje za još šest svjetskih naslovnica tokom juna i jula. Na njeno veliko zadovoljstvo ostvarila je saradnju i sa jednom od najboljih modnih dizajnerki Suzanom Perić. Pozvana je i na New York Fashion Week gdje će nositi kreacije svjetskog brenda Sherri Hill, a u planu je da se usavrši u još dva strana jezika, a počela je i sa pisanjem knjige.

Mlada Ljubica zrači pozitivnom energijom i dobrom voljom i kreativnošću, i u ovim, ne tako dobrim vremenima. To je pokazala i njena saradnja sa vrlo uspješnim i poznatim fotografom Đorđem Bukvićem, koji je za vrijeme karantina pokazao ogromnu ljubav prema svom poslu i odradio web shooting sa mladim modelima, kao i sa Ljubicom, pa njene slike sada krase stranice modnog magazina Bazar.

Foto: PR

Takođe, imala je live intervju posredstvom Instagrama sa urednicima svjetskih modnih magazina gdje je pokazala koliko je komunikativna, prirodna i beskrajno ljupka djevojka. U narednom periodu čeka je mnogo obaveza kao što su posjete raznim ambasadama, gostovanja na mnogim televizijama širom Evrope, a u planu je da gostuje na televizijama u Ljubljani, Beču, Moskvi, Parizu, Londonu, Milanu i Budimpešti, nakon što se situacija sa koronavirusom u potpunosti stabilizuje i smiri. Posebnu radost joj budi to što će opet gostovati na državnoj televiziji Srbije i podijeliti svoju sreću i uspjeh koji je donijela svojoj zemlji.

Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Fotografi: 4 Quaters

Tekst i foto: PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *