Milan Senić predstavio novu kolekciju za proljeće/ljeto 2021.

Bh. modni dizajner Milan Senić predstavio je novu kolekciju SS21 u kojoj je fokus stavio na stari dizajn u novom obliku...

by | 26 Maja, 2021

Nova kolekcija Milan Senić SS21 dotiče se autorove prošlosti, te kroz dekonstrukciju, starom dizajnu daje novi oblik. Samu inspiraciju za novu kolekciju autor pronalazi unutar sebe vraćajući se svojim počecima ispitujući temeljna načela na kojima je brend i nastao, vjerujući da ispitivanje starih obrazaca igra veoma važnu ulogu ličnog razvoja.

Korištenjem restlova, i ograničenih resursa sam brend nastoji ispoštovati temelje održive egzistencije unutar modne industrije, a različitost u paleti boja i formi samih komada omogućuje različitim ljudima da se involviraju u ideologiju nove kolekcije.

“Fluidnost u kreiranju vizuelnog identiteta u novoj kolekciji dala je slobodu da kroz dizajn uvežemo suprotne elemente u jednu cjelinu. Izbjegavanjem klasičnih prikaza odjevnih komada, željeli smo da kompletan prikaz asocira na spoj različtih priča koje povezuje nit stroge forme i bezvremenskog minimalizma”, istaknuli su iz brenda.

Photo & art directing: Hamza Kulenović
Model: Valerija Dragičević
Make up: Adi Hasić

Pripremila: I.K.

PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.