H&M je lansirao kolekciju u kojoj možete pronađi identične komade za vas i vašeg psa!

by | 14 Oktobra, 2019

Švedski high street brend H&M ove jeseni odlučio se na zanimljivu saradnju koja će oduševiti sve obožavaoce četveronožnih ljubimaca. U saradnji s dizajnerskim timom brenda “Pringle of Scotland” kreirali su kolekciju koja uključuje pletiva za pse i njihove vlasnike. Tako ćete ove zimske sezone sa svojim najboljim krznenim prijateljem moći krenuti u šetnju modno usklađeni!

Brendovi su svojim kupcima ponudili dvije opcije. Tako se možete odlučiti na crnu verziju u kojima su puloveri ukrašeni jednostavnim natpisom “Pringle” te kariranu verziju koja uključuje sivi pulover geometrijskog uzorka sa žutim detaljima. Cijena ženskih pulovera je od 20 eura i više, dok cijena psećih odijela takođe doseže sličnu cijenu.

Foto: H&M

Škotski modni bred je poznat po kvalitetnom pletivu koje krasi jaki geometrijski uzorak, a isti je motiv prenesen i na ovu neobičnu modnu saradnju.

Ova korekcija dio je šire H&M-ove ekološki osviještene Conscious linije. Kolekcija je posredstvom interneta i u odabranim dućanima dostupna od 3. oktobra, a uključuju širok niz proizvoda pa se tako osim karakterističnih pulovera i odjeće za ljubimce u njoj mogu pronaći i pletene suknje, haljine, marame, šalovi i kape.

HM

Foto: H&M

Riječ je o jednostavnoj, ali efektnoj kolekciji za svaki dan čija je posebna čar ta da u njoj možete uživati zajedno sa svojim ljubimcem. Šta vi kažete na ovu modnu ideju?

Izvor: miss7.24sata.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.