Modni komadi koji će “osvježiti” vaš svakodnevni outfit

by | 6 Januara, 2018

Iako kaputi i jakne vode glavnu riječ, to ne znači da drugim odijevnim komadima i pažljivo odabranim detaljima ne možete u trenu učiniti svoje zimske outfite puno zanimljivijima i ljepšima. Dovoljno je nabaviti tek nekoliko komada zahvaljujući kojima ćete se ove zime istaknuti u masi i lakše prebroditi hladne dane, a ovo su naši prijedlozi:

Zanimljivi kaputi

Kaputi ne moraju biti samo u crnoj ili bež boji, ove sezone to uopšte nije poželjno. A izaberete li jedan u cvijetnom printu sigurno se nećete “utopiti” u masu.

Foto: Pinterest

Poslovno odijelo u jakim bojama

Ako još uvijek niste nabavile žensko odijelo, onda je pravo vrijeme da se odlučite na jedno i to u nekoj jakoj boji. U takvom izdanju istovremeno ćete izgledati trendi, moćno i jako profinjeno, a isto ćete se tako i osjećati.

Foto: Pinterest

Haljina u cvijetnom dezenu

U ovom slučaju nije potrebno da trošite novac, jer vjerovatno već imate jednu proljetnu, cvijetnu haljinu. No ono što će je prilagoditi zimskom outfitu, a vama osigurati poglede i komplimente jeste kombinacija haljine sa čizmama u boji sezone i izgledaćete kao zvijezda.

Foto: Pinterest

Suknja u kojoj ćete se osjećati kao princeza

Šljokičaste, metalik, plise, ili suknje od tila savršeno podižu svaki pa tako i zimski outfit, a iznenađujuće se dobro slažu sa masivnim, debelim pletivima i bundama te donose dašak glamura u vaš svakodnevni stil.

Foto: Pinterest

Svilena mašna u kosi

Svilene trake u kosi uvijek izgledaju tako prefnjeno i damski, a uglavnom ih svi imate po kući.

Foto: Pinterest

Trendi šal

I ove sezone, baš kao i nekoliko proteklih, u trendu su detalji od vještačkog krzna koji izgledaju jako glamurozno.

Foto: Pinterest

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Foto: Pinterest

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.