Wow! Maza dizajnerske ogrlice za pse – vaši ljubimci će ih obožavati…

by | 9 Augusta, 2017

Nadamo se da ste spremni za ono što vam je MAZA za ovo ljeto spremila. Pronašli su način da vaši psi zadrže svoj unikatan stil i tokom toplih ljetnih dana. Nove MAZA kreacije su ogrlice u bojama koje možete kombinovati sa privjecima i maramama po želji.

Foto: Promo

Vlasnici pasa već znaju da psi najviše vole prirodne materijale. Zato su MAZA ogrlice napravljene od mekane prirodne kože.

“Ideja se rodila kad je MAZA čopor postao veći za jednog člana, boston terijera Maršala, koji je jako izbirljiv kada su ogrlice u pitanju. Nije htio da nosi ništa što nije napravljeno od prirodnih materijala. Ili dobije alergiju na sintetičke materijale ili toliko češe šapama po vratu da pokida ogrlicu”, kaže dizajnerica Milica Savić.

Nije bilo drugog rješenja nego da MAZA smisli nešto što će riješiti Maršalov problem a biti unikatno, jer se to od MAZE očekuje.

“Nova kolekcija se satoji iz ogrlica u tri boje, tri vrste privjesaka i četiri modela marama. Tako da možete da odaberete kombinaciju koju će vaš četvoronožni prijatelj s ponosom nositi”, kaže ona.

Pogledajte Maza kolekciju; kliknite na fotografiju za veću rezoluciju!

Cijelu koleciju možete pregledati i naručiti na društvenim INSTAGRAMU i FACEBOOKU.

Mix and match, jer tu sva zabava počinje.

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.