Nazad u 90-e: Naomi Campbell za Guess

by | 28 Januara, 2016

Nakon učešća u reklamnoj kampanji Balmain, legendarni model “crni panter” Naomi Campbell se sprema da iznenadi fanove novim fotografijama.

Naomi Campbell i A$AP Rocky

Naomi Campbell i A$AP Rocky

Ovaj put ona ne učestvuje u ženskoj kampanji, već pozira sa najvažnijim ljudima našeg vremena, sada sa reperom A$AP Rocky. Novo snimanje je posvećeno lansiranju capsule kolekcije koju je muzičar specijalno napravio za brend Guess.

Ne samo odjeća, već je i fotografisanje dizajnirano u stilu 90-ih. U znak priznanja A$AP Rocky-ju, dok je radio na liniji, kaže da je bio inspirisan Guess kolekcijom od prije dvadeset godina: “Samo sam uzeo svoje arhive i izabrao odlomke koji su me najviše impresionirali iz tih godina.”

Za Naomi Campbell, ovo nije prvo iskustvo sa brendom Guess. Prije oko 20 godina, 45-godišnji model je predstavljena od strane američkog brenda odjeće Guess kao jedna od najsjajnijih zvijezda Guess reklamnih kampanja.

grazia-moda-fashion-nazad-u-90-e-naomi-kembel-za-guess-1 (7) grazia-moda-fashion-nazad-u-90-e-naomi-kembel-za-guess-1 (2) grazia-moda-fashion-nazad-u-90-e-naomi-kembel-za-guess-1 (5)

 

Izvor: Grazia.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.