Od najpoželjnije žene svijeta ostala kost i koža

by | 30 Juna, 2011
Iako je nekada bila jedna od najpoželjnijih žena svijeta te seks-simbol za kojim su uzdisali muškarci i žene širom svijeta, Claudia Schiffer je iz dana u dan sve neprepoznatljivija.
Bivši supermodel Claudia Schiffer u 41. godini izgleda mršavije nego ikad. Iako je nemamo prilike vidjeti često na društvenim događanjima, znatiželjni paparazzi većinom je ‘uhvate’ na putu do škole koju pohađa njena kći. Tako je bilo i ovoga puta. 
 
Odjevena u traper-suknju do koljena i laganu prozirnu košuljicu, Claudia je bila posve neprepoznatljiva. Očito je da iz dana u dan postaje sve tanja i mršavija. 
 
U prilog joj nije išlo ni ispijeno i blijedo lice, koje je samo dodatno naglasilo nagli gubitak kilograma i lošu tjelesnu formu u kojoj se nalazi. 
 
Claudia je nakon trećeg poroda u maju prošle godine znatno izgubila na kilaži, a svakim danom izgleda sve gore i gore. Pogotovo kad se prisjetimo da su je proslavile upravo istaknute obline, od kojih danas nema ni traga te za kojima, vjerujemo, mnogi još uvijek žale. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.