Zavirite u novu jesenju kolekciju “Real is rare” bh. brenda KAUR!

by | 24 Oktobra, 2022

Amra Ćorić i Ada Vuk duo je koji zajedničkim idejama kreira stylish i nosive artikle s etiketom #madeinBiH brenda KAUR.

I ovog puta uspjele su nas oduševiti novom jesenjom kolekcijom koja nosi snažnu poruku: ‘Real is rare’. Tu je da sve nas ohrabri da živimo ono što zaista jesmo.  Od samog početka KAUR je priča o zajednici. Zajednici autentičnih i snažnih žena koje su različite i kao takve, najljepše u svijetu. Njihova vizija je da KAUR bude jedna poveznica između žena koje su jedna drugoj podrška, žena koje vjeruju jedna drugoj i koje dozvoljavaju sebi i jedna drugoj da budu baš ono što jesu.

Ljepota je upravo u različitostima svake od njih, ali i u onom što im je zajedničko, a to su vrijednosti koje nose. Posvećenost radu na sebi, integritetu koji nose, obećanje je da ostaju autentične, stvarne i iskrene, bez obzira na okolnosti u kojima se nalaze. Ovom kolekcijom žele podstaći sve žene da žive tu svoju autentičnost jer one koje hrabro odaberu da budu viđene, rijetke su u današnjem svijetu. Ova kolekcija je s tim razlogom jedinstvena i posebna. ‘Real is rare’ kolekciju čine elegantne pamučne haljine u četiri karakteristične, autentične boje. Tu je i već poznati model pamučne trenerke, ovaj put u camel boji i sa karakterističnim printom na leđima.

Kreirale su i klasični i elegantni set kojeg možete poručiti odvojeno ili u kompletu. Dostupni u su biserno bijeloj i antracit (sivoj) boji. Razvoju ovog seta su se posebno posvetile, a vodila ih je ideja da kreiraju nešto što će sa svom svojom jednostavnošću biti look koji ćete htjeti nositi u lounge varijanti ali i na posao ili u grad.

I na kraju, nijedna njihova kolekcija ne bi bila upotpunjena bez doprinosa posebnih žena. Tako je magiju unijela Muna Nazak sa svojim fotografijama, a blistavost ‘Real is rare’ kolekcije su na fotkama iznijele Naida @comme_de_lars_mom, Aida @chanoxchano, Martina @aragusova i Negra @negra_bradic.

‘Real is rare’ je poruka tebi da prepoznaš tu autentičnost u sebi. Da je živiš uprkos svemu. Najteži putevi nas vode do najljepših destinacija. To je životno putovanje upoznavanja sebe. Zato te pozivamo da se zaljubiš u proces postojanja svoje istinske sebe. Svoja daješ svijetu boje, poručuju dizajnerice.

ljepotaizdravlje.ba

ljepotaizdravlje.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.