LJ&Z Holiday Giveaway: Poklanjamo Antonio Banderas The Secret Temptation miris i After Shave balzam!

dec 16, 2020 POKLONI I AKCIJE

Drage naše, u vrijeme darivanja, a u saradnji s našim klijentima, obradovaćemo vas prigodnim, lijepim i vrijednim poklonima! Odbrojavamo do 2021. godine i trudićemo se da svakog dana nagradimo čitateljice/čitatelje našeg portala i/li pratiteljice/pratitelje naših društvenih mreža (Facebook i Instagram).

Vaše je da nas pratite iz dana u dan na webu i na društvenim mrežama, pratite i hashtagove #LJZgiveaway i #LJZpoklonizavas – okušate sreću i možda baš vas obraduje Djed Mraz.

Deseti poklon ispod LJ&Z jelke koji možete osvojiti je Antonio Banderas The Secret Temptation miris i After shave balzam, a poklanja ih Orbico beauty!

Ako imate važan poslovni sastanak, idete na zabavu s prijateljima ili na romantičnu večeru, muška toaletna voda Antonio Banderas The Secret Temptation neizostavan je detalj. Podiže samopouzdanje uvijek kada želite ostaviti dobar utisak. U kombinaciji sa After Shave balzamom nikoga nećete ostaviti ravnodušnim.

Foto: PR / Orbico Beauty
Foto: PR / Orbico Beauty

Kako do poklona?

Ovaj poklon namijenili smo našim Facebook pratiteljicama! ***Ako niste, zapratite nas na facebooku @ljepotaizdravlje.ba

Lajkujte i podijelite ovu objavu javno, na vašem Facebook zidu, a u komentaru označite dvije prijateljice i dodate hashtagove #LJZgiveaway i #LJZpoklonizavas

Dobitnice poklona biće izabrane uz pomoć aplikacije Random Comment Picker i njihova imena objavićemo sutra. Sretno svima!

S. Vujanović

PR; Visivasnc / Getty via Guliver

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.