LJ&Z Holiday Giveaway: Poklanjamo ti Avon Senses Winter Treasure set za njegu kože

dec 30, 2020 POKLONI I AKCIJE

Drage naše, u vrijeme darivanja, a u saradnji s našim klijentima, obradovaćemo vas prigodnim, lijepim i vrijednim poklonima! Odbrojavamo do 2021. godine i trudićemo se da svakog dana nagradimo čitateljice/čitatelje našeg portala i/li pratiteljice/pratitelje naših društvenih mreža (Facebook i Instagram).

Vaše je da nas pratite iz dana u dan na webu i na društvenim mrežama, pratite i hashtagove #LJZgiveaway i #LJZpoklonizavas – okušate sreću i možda baš vas obraduje Djed Mraz.

Dvadeset četvrti poklon ispod LJ&Z jelke koji možete osvojiti je Senses Winter Treasure set za njegu kože, a poklanja ga Avon!

Sve što zaista želim jeste da se sakrijem u grm maline…

Trenutno poboljšava raspoloženje i zagrijava čula pomoću nezaboravnog mirisa zimske idile – maline i vanilije. U setu su gel za tuširanje s mirisom maline i vanilije i tečni sapun s mirisom maline i vanilije.

Kako do poklona?

Ovaj poklon namijenili smo našim Facebook pratiteljicama!
***Ako niste, zapratite nas na facebooku @ljepotaizdravlje.ba

Lajkujte i podijelite ovu objavu javno, na vašem Facebook zidu, a u komentaru označite dvije prijateljice i dodate hashtagove #LJZgiveaway i #LJZpoklonizavas

Dobitnice poklona biće izabrane uz pomoć aplikacije Random Comment Picker i njihova imena objavićemo sutra. Sretno svima!

S. Vujanović

PR; Visivasnc / Getty via Guliver

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.