LJ&Z Holiday Giveaway: Poklanjamo ti Far Away Rebel & Diva miris iz Avona

dec 28, 2020 POKLONI I AKCIJE

Drage naše, u vrijeme darivanja, a u saradnji s našim klijentima, obradovaćemo vas prigodnim, lijepim i vrijednim poklonima! Odbrojavamo do 2021. godine i trudićemo se da svakog dana nagradimo čitateljice/čitatelje našeg portala i/li pratiteljice/pratitelje naših društvenih mreža (Facebook i Instagram).

Vaše je da nas pratite iz dana u dan na webu i na društvenim mrežama, pratite i hashtagove #LJZgiveaway i #LJZpoklonizavas – okušate sreću i možda baš vas obraduje Djed Mraz.

Dvadeset drugi poklon ispod LJ&Z jelke koji možete osvojiti je Far Away Rebel & Diva miris, a poklanja ga Avon!

Far Away Rebel & Diva EdP stvoren je za neustrašive žene koje svijetu mogu pokazati snagu svoje hrabrosti, snagu pretvaranja svojih snova u stvarnost i svoj nezaustavljiv duh.

Glavne note Far Away Rebel & Diva parfema su roza biber, magnolija i slana karamela. Rezultat kombinacije ovih ekskluzivnih akorda odvažan je dodatak mirisnoj Far Away porodici, za hrabar i dugotrajan osjećaj nepokolebljivog samopouzdanja.

Ako ne želite igrati po pravilima, nego kreirati svoja, neka Far Away Rebel&Diva parfem postane vaš svakodnevni saputnik.

Kako do poklona?

Ovaj poklon namijenili smo našim Instagram pratiteljicama!
***ako niste, zapratite nas na Instagramu @ljepotaizdravlje!

U komentaru tagujte dvije prijateljice i dodajte hashtagove #LJZgiveaway i #LJZpoklonizavas!

Dobitnice poklona biće izabrane uz pomoć aplikacije Random Comment Picker i njihova imena objavićemo sutra. Sretno svima!

S. Vujanović

PR, Visivasnc / Getty via Guliver

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.