LJ&Z Holiday Giveaway: Poklanjamo vam Vildana Brkić x Bazerdžan printove!

dec 14, 2020 POKLONI I AKCIJE

Drage naše, u vrijeme darivanja, a u saradnji s našim klijentima, obradovaćemo vas prigodnim, lijepim i vrijednim poklonima! Odbrojavamo do 2021. godine i trudićemo se da svakog dana nagradimo čitateljice/čitatelje našeg portala i/li pratiteljice/pratitelje naših društvenih mreža (Facebook i Instagram).

Vaše je da nas pratite iz dana u dan na webu i na društvenim mrežama, pratite i hashtagove #LJZgiveaway i #LJZpoklonizavas – okušate sreću i možda baš vas obraduje Djed Mraz.

Osmi poklon ispod LJ&Z jelke koji možete osvojiti su printovi umjetnice Vildane Brkić (moon.art.child) koje je radila za Bazerdžan!

Foto: Vedad Krkbešević Roninsway

Vildana je dio Bazerdžan tima od samog početka te je jedna od djevojaka zaslužnih za osmišljanje i kreiranje kvalitetnih proizvoda kojima nas svakodnevno inspirišu. Kao akademski obrazovana slikarica, Vildana se veoma rano posvetila izučavanju apstraktnih formi te njihovom oblikovanju!

Oslikana platna postala su jedan od prepoznatljivih Bazerdžan must-have proizvoda.

“Ljudi se često vraćaju u Bazerdžan kako bi za sebe odabrali još jedan moj rad – tako grade svoje male umjetničke kolekcije”, objašnjava.

Upravo iz Vildanine posvećenosti detaljima i materijalu, nastala je i jesenja kolekcija haljina i dukserica sa ekskluzivnim printovima njenih 10 novih radova.

“Ovu kolekciju bih nazvala umjetnost u pokretu, jer svako ko je bude nosio, biće, na neki način, dio jedne izložbe. Moji radovi će biti na ulici, bit će prisutni”, naglašava Vildana. Tako Vildanina slikarska platna postaju svojevrsni umjetnički statement dostupan svima.

Kako do poklona?

Ovaj poklon namijenili smo našim Facebook pratiteljicama! *Vildaninim printovima nagradićemo dvije pratiteljice!
Lajkujte i podijelite ovu objavu javno, na vašem Facebook zidu, a u komentaru označite dvije prijateljice i dodate hashtagove #LJZgiveaway i #LJZpoklonizavas

Dobitnice poklona biće izabrane uz pomoć aplikacije Random Comment Picker i njihova imena objavićemo sutra. Sretno svima!

S. Vujanović

Vedad Krkbešević Roninsway; Visivasnc / Getty via Guliver

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.