LJ&Z i Tropik poklanjaju: Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima (9. knjiga “Pustinje”)

apr 9, 2020 POKLONI I AKCIJE

“Moja prva enciklopedija sa Winniejem Poohom i prijateljima” i dalje izlazi po prvobitnom planu, sve dok to bude moguće, te je možete pronaći na kioscima koji i dalje rade. Znamo da su djeca, zbog trenutne situacije, primorana da mnogo vremena provode u kućama, pa je potrebna dodatna zabava za najmlađe, a Disney enciklopedije donose znanje i zabavu zajedno!

Disneyjeva enciklopedija koja vas vodi u čudesan svijet prirode!

Svako je dijete radoznalo i željno novih znanja o prirodi, životinjama i svijetu koji nas okružuje. Uz kolekciju Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima, provešćete brojne lijepe trenutke s vašom djecom u zabavi i učenju. Kolekcija se sastoji od 20 knjiga bogatih fotografijama i zanimljivim činjenicama o biljkama, morima, pticama, sisarima… Ukratko, zavirićete u svaki kutak planete Zemlje!

Od 13. februara svakog četvrtka na kioscima je nova knjiga – a LJ&Z i Tropik svake sedmice poklanjaju dva primjerka – jedan ćirilični i jedan latinični!
Više o tome čitajte na kraju teksta!

Naizgled puste, danju vruće, a noću hladne. Pustinje su dom brojnim životinjama, a u njima rastu biljke jarkih boja. Pustinjski vjetrovi stvaraju pješčane dine i za čas mijenjaju pustinjski krajolik. Oaze usred pustinje nalik su bujnim zelenim ostrvima – u nekima ćemo naići na hotele, pa čak i bazene! Saznaćete što je fatamorgana i kakvi su divlji psi, čije zavijanje ispunjava noćnu tišinu u pustinji. Zašto je u pustinjama noću tako hladno, od čega nastaje pijesak i kako žive ljudi u pustinjama? Putovanje kroz pustinje biće vrlo zabavno i zanimljivo.

Brojeve koje ste propustili ili ih ne možete naći na kioscima, možete naručiti na www.tropik.ba ili posredstvom facebook stranice Tropik d.o.o. Zenica.

Sedma knjiga, “Livade”, je u prodaji po cijeni od 7,90 KM!

Kako do poklona?

Jedan primjerak knjige “Pustinje” možete da osvojite za vama najdražeg klinca/klincezu! Lajkujte ovaj post i podijelite ga javno na vašem Facebook zidu, a u komentar stavite hashtag #LJZgiveaway! 

Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora uz pomoć stranice Random Comment Picker!

Foto: Tropik

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.