LJ&Z i Tropik poklanjaju “Petominutne priče o dobrim djelima”

Stigli smo do desete knjige iz kolekcije "Petominutne priče". Ona nam donosi pet novih priča kroz koje ćemo probati da se osvrnemo i na veoma važnu temu činjenja dobra.

by | 15 Aprila, 2021

Činjenje dobrih djela je vještina koju svako treba da savlada, ono stvara dobar osjećaj osobi koja čini dobro djelo, drugima može mnogo pomoći, a na taj način zajedno činimo da ovaj svijet bude bolje mjesto. Posebno je važno djeci o tome pričati u najranijem uzrastu. Nadamo se da će naše priče biti inspirativne i da ćemo svi pokušati da malim dobrim djelima uveselimo nekog i pokažemo da su dobri ljudi sreća!

LJ&Z i Tropik svake sedmice pokloniće – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

Možda je baš danas dan da razmislimo kome i na koji način možemo nešto učiniti. Sigurno svako ima u okolini osobu koju će obradovati. Dozvolite djeci da osjete tu radost i pokrenu krug dobrih djela!

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba

Uživajte u čitanju, razgovorima sa djecom i stvarajte uspomene za cijeli život!

KAKO DO POKLONA?
Jedan primjerak knjige “Petominutne priče o dobrim djelima” možete da osvojite i vi. Lajkujte ovu objavu, a u komentaru tagujte nekoga kome biste poklonili ovu divnu knjigu i obavezno podijelite objavu na vašem Facebook profilu, javno!
*Samo oni/e koji/e urade sve navedeno konkurišu za nagradu!
Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora!
Sretno svima!

Tropik doo PR

Tropik doo PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.