LJ&Z i Tropik poklanjaju “Petominutne priče o ljubavi”

apr 23, 2021 POKLONI I AKCIJE

Petominutne priče o ljubavi dolaze nam ovog petka sa velikom željom da čitamo i pričamo o ljubavi. Ljubav je inspiracija, snaga, motivacija. Ona nam je i glavni pokretač u svakodnevnom životu.

Ljubav se pojavljuje u različitim oblicima i divno je da o njoj pričamo sa djecom, da im proširimo vidike i pomognemo da saznaju i razumiju razne vrste ljubavi.

LJ&Z i Tropik svake sedmice pokloniće – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

U novoj knjizi čeka vas pet novih priča sa dobro poznatim junacima. U prvoj priči podsjetit ćemo se dobro poznate bajke o princezi na zrnu grašku. U drugoj priči saznaćemo kako je Sofija postala princeza i kako se snašla u novom okruženju na dvorcu. Sestre Ana i Elsa podsjetit će nas na sestrinsku ljubav i povezanost, ali i prijateljstvo kroz uzbudljivu priču koja se odigrava u zamku u Arendelu. Mikiju prijatelji pomažu da pripremi romantičnu večeru za voljenu Mini, gdje je ljubav glavni sastojak! Čudovišta Majk i Sali će nam svojom pričom koja se dešava na spratu smijeha pokazati koliko je važna ljubav prema prijateljima.

Razgovarajte sa djecom i o drugim vrstama ljubavi prema bakama i djedovima, roditeljima, prirodi. Uživajte u tom posebnom osjećanju za koje se kaže da pokreće svijet!

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba

KAKO DO POKLONA?

Jedan primjerak knjige “Petominutne priče o  ljubavi” možete da osvojite i vi. Lajkujte ovu objavu, a u komentaru tagujte nekoga kome biste poklonili ovu divnu knjigu i obavezno podijelite objavu na vašem Facebook profilu, javno!
*Samo oni/e koji/e urade sve navedeno konkurišu za nagradu!
Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora!

Sretno svima!

Tropik PR

Tropik PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.