LJ&Z i Tropik poklanjaju Petominutne priče o mudrosti

Petominutne priče o mudrosti - 29. knjiga kolekcije je na kioscima

by | 26 Avgusta, 2021

Petominutne priče o mudrosti je 29. knjiga priča iz kolekcije Disneyjevih petominutnih priča

LJ&Z i Tropik svake sedmice poklanjaju – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

Vjerujemo da će vas ove priče zabaviti ali i podstaknuti da sa djecom razgovarate i učite ih vještinama koje će im pomoći da se vješto i mudro snalaze u životu.

U prvoj priči koja nosi naziv “Snaga i um”, Mowgli će pokazati svojim prijateljima Baloou i Bagheeri da može da se sam snađe, koristeći vještine koje su ga njih dvojca naučili.

Miki Maus i njegovi prijatelji naćiće se u jednoj staroj poučnoj priči koja nosi naziv “Mala crvena koka”. Naučiće da je važno pomagati drugima, a ostaće i bez hrskavog, svježeg i toplog hljeba.

Ariela, mala sirena i njege sestre naći će se usred pustolovine. Morska struja će biti jaka i odvešće ih u dio okeana iz koga će ih vratiti njihova snalažljivost i hrabrost.

Mišić Timotej, zvijezda cirkuske tačke zajedno sa slonićem Dumbom, predstaviće se u najboljem svjetlu, jer na predstavu dolaze Timotejevi roditelji. Iako im je stalo da tačku perfektno urade, shvatiće da roditelji žele samo da vide svog sretnog sina koji radi posao koji voli.

Zlatokosa sada živi u dvorcu i pred njom je novi izazov. Ona želi da pomogne svojim roditeljima u vođenju kraljevstva, ali ne zna kako. Uz umjetnost i svoje talente pokazaće kako je ona zaista jedna posebna princeza!

Foto: TROPIK PR

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba

Uživajte u čitanju, razgovorima sa djecom i stvarajte uspomene za cijeli život!

KAKO DO POKLONA?

Jedan primjerak knjige Petominutne priče o mudrosti možete da osvojite i vi.
Lajkujte ovu objavu, a u komentaru tagujte nekoga kome biste poklonili ovu divnu knjigu i obavezno podijelite objavu na vašem Facebook profilu, javno!
*Samo oni/e koji/e urade sve navedeno konkurišu za nagradu!
Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora!

Sretno svima!

S. Vujanović

Tropik PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.